Extrem de puternic, extrem de portabil: Bang & Olufsen lansează noul Beolit 20

12 November 2020

Bang & Olufsen a lansat pe 29 Octombrie varianta 2020 a puternicei și portabilei boxe bluetooth Beolit, un produs cu tradiție al companiei ce datează încă din 1939. Noul Beolit 20 păstrează marile capacități sonore ale mărcii, frumos îmbinate cu un design premium, ușor de transportat, dar cu o durată de viață a bateriei mult îmbunătățită, capacitate de încărcare Qi wireless integrată pe partea superioară și un design subtil îmbunătățit.

“Deoarece produsul este utilizat de către clienții noștri pe tot parcursul zilei, în casă precum și la exterior, ne-am concentrat pe îmbunătățirea semnificativă a duratei de viață a bateriei, care are acum o performanță cu 30% mai lungă în condiții de funcționare tipice. Acest lucru ne-a permis să adăugăm încărcarea wireless Qi în partea superioară a produsului, astfel încât să puteți încărca dispozitivele compatibile, cum ar fi telefonul mobil, dacă aveți nevoie de baterie la o petrecere sau în parc”, spune Christoffer Poulsen, vicepreședintele departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

Beolit 20 păstrează silueta iconică a seriei Beolit, ce a fost proiectată în colaborare cu Cecilie Manz (2012), introducând în același timp o serie de actualizări de design pentru a face utilizarea zilnică a boxei și mai plăcută. Modelul original al difuzorului a fost reinventat cu un design modern. Liniile geometrice repetate și colțurile spiralate oferă un aspect distinct și dinamic, optimizând în același timp performanțele acustice cu 45% pentru un sunet clar și rafinat. Înălțimea și curbura părții superioare au fost revizuite pentru a oferi mai multe opțiuni de plasare a telefoanelor mobile pentru a fi încărcate, butoanele au devenit mai durabile și, ca un element de finețe, cureaua de culoare bronz a fost realizată din piele ecologică.

Sunet mare într-un pachet mic

Chiar dacă e suficient de mic pentru a fi transportat cu ușurință, Beolit 20 oferă un sunet de înaltă calitate. Woofer-ul cu bandă largă de 5,5”, combinat cu radiatoare 3 x 1,5” full range și 2 x 4” pasive oferă o capacitate extrem de impresionantă de bass de 77 dB și 93 dB în intensitate medie. Această performanță, combinată cu sunetul omnidirecțional True360, denotă că Beolit 20 este capabil să umple confortabil majoritatea camerelor cu sunetul Bang & Olufsen. De asemenea, puteți să conectați două difuzoare Beolit 20 sau să conectați noul difuzor cu versiunea Beolit 17 pentru a îmbunătăți experiența și mai mult.

Prețuri și disponibilitate

Beolit 20 (500 EUR / 500 USD) există în culorile Grey Mist și Black Anthracite și este disponibil pe www.bang-olufsen.com, în magazinele Bang & Olufsen și la retailerii autorizați din 29 octombrie 2020. Pentru a afla mai multe, urmăriți brandul pe conturile sale de Instagram, Facebook, Twitter sau Youtube (@bangolufsen), sau folosiți hashtag-ul #Beolit20.

DESPRE BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen este un brand global dedicat stilului de viață de lux fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen a căror devotament și viziune rămân baza companiei. Moștenirea bogată construită în jurul determinării neobosite de a crea produse care depășesc limitele tehnologiei audio continuă să plaseze compania în fruntea inovației din domeniu. Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat de combinația unică de sunet de calitate, design atemporal și măiestrie de neegalat. Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele Bang & Olufsen, online și în magazinele multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajați și operează în peste 70 de piețe. Acțiunile Bang & Olufsen sunt listate pe NAS DAQ Copenhagen A / S.Citiţi şi

Noile boxe Bang & Olufsen pentru sport – Beosound A1 și Beoplay E8 Anthracite Oxygen

Beosound Level – boxa portabilă wireless Bang & Olufsen pentru acasă

Electrizantul BMW i3

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro