Noile boxe Bang & Olufsen pentru sport – Beosound A1 și Beoplay E8 Anthracite Oxygen

4 June 2021

Ca parte a colecției de produse dedicate sportului, Bang & Olufsen are plăcerea de a anunța lansarea unei o noi nuanțe dedicată modelelor Beosound A1 și Beoplay E8, Anthracite Oxygen. Detaliile estetice cheie ale produselor sunt accentuate prin intermediul albastrului oxigen, creând astfel un contrast puternic în comparație cu negrul antracit, și oferind, astfel, un finisaj sofisticat în timpul exercițiilor fizice.

Printre produsele ce se bucură de o reîmprospătare coloristică, se numără și premiata boxă Beosound A1 de a 2-a generație, o boxă portabilă bluetooth cu standard IP67 ce o face rezistentă la praf și apă. Oferind până la 18 ore de redare, Beosound A1 are un sunet omnidirecțional puternic la 360 de grade, asistent digital Alexa încorporat și o varietate de trei microfoane, ce oferă o experiență de redare extraordinară. Bareta inclusă permite agățarea boxei cu ușurință în timpul sesiunilor de antrenament sau plasarea în apropiere în timpul sesiunilor de yoga.

Preț și disponibilitate

Beosound A1 Generația a 2-a (250 EUR / 200 GBP) și Beoplay E8 Sport (350 EUR / 300 GBP) în nuanța Anthracite Oxygen sunt disponibile în magazinele Bang &Olufsen și online începând cu 3 iunie.

Cel de-al doilea produs lansat în noua nuanță este reprezentat de către Beoplay E8 Sport ce se remarcă prin introducerea unei calități audio și design de clasă mondială într-un set de căști sport ce sunt plasate într-o carcasă de încărcare wireless. Materialele performante folosite în domeniul sportului, precum cauciucul și siliconul texturat, sunt combinate cu detalii din aluminiu în nuanța albastru oxigen ce oferă modelului precizie și eleganță. Clasificarea IP57 pentru praf și rezistență la apă, fac ca această pereche de căști să fie complet rezistentă la apă, permițând utilizatorului să se concentreze asupra antrenamentelor.

Performanța bateriei căștilor Beoplay E8 Sport permite utilizarea acestora pe o durată de o întreagă zi, timpul total de redare întrecând cu mult durata unui antrenament. Timpul de redare inițial al bateriei are o durată de până la șapte ore, în timp ce carcasa elegantă din silicon oferă până la trei încărcări suplimentare ce ridică timpul de utilizare al căștilor până la 30 de ore. Codecurile Bluetooth 5.1, AAC și aptX asigură conectivitatea perfectă și reproducerea sunetului pe toate dispozitivele iOS și Android.

Despre Bang & Olufsen

Bang & Olufsen este un brand global dedicat stilului de viață de lux fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen a căror devotament și viziune rămân la baza companiei. Moștenirea bogată construită în jurul determinării neobosite de a crea produse care depășesc limitele tehnologiei audio continuă să plaseze compania în fruntea inovației din domeniu.

Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat de combinația unică de sunet de calitate, design atemporal și măiestrie de neegalat. Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele Bang & Olufsen, online și în magazinele multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajați și operează în peste 70 de piețe. Acțiunile Bang & Olufsen sunt listate pe NASDAQ Copenhagen A/S.Citiţi şi

Până în 2030 nu vei mai deține niciun gadget

Concert, teatru pentru copii, ateliere și târg pe 11 și 12 septembrie la Grădina cu Artiști

Sfaturi utile ca să faci față anxietății

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro