Hyundai – noul Ioniq autonom

8 January 2018

Hyundai și Aurora, lider pe piața tehnologiei de vehicule autonome, au încheiat un parteneriat strategic pentru a lansa, până în anul 2021, modele cu sisteme de conducere autonomă.

Hyundai Autonomous

„Știm că viitorul aparține transportului autonom, iar tehnologia trebuie să fie testată în trafic real pentru a accelera implementarea într-un mod sigur”, a declarat Dr. Woong Chul Yang, vicepreședinte Hyundai Motor.

Hyundai și Aurora împărtășesc aceeași viziune, de îmbunătățire a siguranței și mobilității. Această asociere se va concentra pe dezvoltarea continuă hardware și software pentru conducerea autonomă, precum și pe serviciile de date necesare pentru nivelul 4 de autonomie, care, conform organizației SAE (Society of Automotive Engineers Internațional), nu necesită intervenția conducătorului auto în timpul mersului.

„Suntem încântați pentru că vom face disponibile beneficiile conducerii autonome la nivel global”, a declarat Chris Urmson, Aurora CEO. „Acest parteneriat combină punctele forțe Hyundai în proiectarea și fabricarea autovehiculelor, cu expertiză Aurora în tehnologiile condusului autonom.”

Autonomous IONIQ Concept

Hyundai a început testarea autovehiculelor autonome pe drumurile publice din SUA în 2015, iar anul trecut, la Târgul Internațional de Electronice (CES) 2017, a fost prezentat publicului noul Ioniq autonom.

Autonomous Interior

Nouă generație Hyundai fuel cell va debuta oficial la CES 2018. Sistemul de propulsie cu celulă de combustibil va oferi o platforma ideală pentru implementarea tehnologiei autonome, oferind o sursă de energie electrică stabilă și puternică atât pentru propulsie, cât și pentru alimentarea tuturor echipamentelor electronice.

Autonomous Fuel CellCitiţi şi

SUV Fest. Testezi și te distrezi!

Fetele pun și industria auto la cale

Noul Hyundai Tucson

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro