Ieşi, domnule, din cutie!

15 December 2016

Tu mi-ai scris o melodie,

Eu am făcut o cutie…

Da, ai auzit bine, am făcut azi o cutie. Ţi-am pus acolo reproşuri, aşteptări, minciuni, dezamăgiri şi „ce-ar fi fost dacă”-uri… N-au scăpat nici Alexandrele, Mirunele, Florinele, fanele, fostele. Le găseşti acolo. Ţi-am pus coşmarurile, nopţile nedormite şi dimineţile prea curând sosite pentru mine, pentru noi. Eşecuri, cuvinte spuse la nervi, cuvinte nespuse, acuzaţii nefondate, visuri spulberate, da, tot acolo sunt. Ţi-am băgat acolo oboseala, teama, neputinţa, fricile, măştile, greutăţile. Am legat cutia cu lacrimi, amar şi zile de ieri şi mai-mai să-i dau un şut să n-o mai văd. Dar cutia nu se clinteşte. Alo, păi ce-ai făcut, te-ai băgat şi tu în ea??

cuplu-padure

Şi acum să vedem cu ce-am rămas. Cu dimineţi cu soare, cu mare, cu cafele presărate cu zâmbete peste ele, cu cele mai sincere priviri. Cu flori, filme, emoţii, concerte, cu linişte şi siguranţă. Mi-ai arătat perfecţiunea în tine, în noi, m-ai învăţat să iubesc, să râd, să plâng de fericire că suntem. Mi-ai iubit sufletul, nu doar trupul, m-ai mângâiat cu glasul, nu doar cu mâinile, mi-ai pictat lumea, nu doar portretele. Şi-am început să cred în suflete pereche şi nu în coincidenţe (astea sunt în cutie!). M-ai lăsat să te descopăr, să te citesc, să te cânt, să te iubesc. Iar de iubit, dragul meu, te-am iubit cum nu mi-a fost dat să iubesc. Călătoria a fost lungă şi grea, dar hai cu mine! Ieşi, domnule, din cutie!

Guest post by Diana Petria

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Exerciții de putere: Schimbarea emoțiilor. Află ce emoții te guvernează

Luna Nouă în Rac – 10 iulie 2021, ora 4:17 – ieșirea din impas

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro