Îmi voi face vaccinul Covid-19 fără să clipesc

10 November 2020

Îmi voi face vaccinul Covid-19 fără să clipesc. Nici nu discut. Orice discuție contra pe acest subiect e vidă pentru mine. Gândiți-vă că am 15 ani de medicină și eu aș putea fi cel sceptic, că știu mai multe lucruri despre corp, imunitate, mecanisme intime celulare decât majoritatea populației. Nu sunt sceptic aici. Cei anti- vociferează cu motive șubrede, că știu puține lucruri, și acelea plantate de diverși „experți” care au luat-o pe arătură sau au interese diverse să promoveze inepții. Eu, ca medic, îmi fac vaccinul imediat.

Și să vedeți de ce vă rog să ignorați orice curent anti și să procedați la fel.

Suntem într-un hău pe care cred că nici nu-l conștientizați deplin. Fără vaccin, adică o imunitate creată specific, fără derularea normală a bolii, care poate fi fatală în anumite cazuri, slabe șanse să controlăm pandemia. Ne pierdem părinții, bunicii. Ne pierdem joburile. Stăm în case. Cădem în depresii. Ne facem tot mai răi.

Vaccinul ne permite dezvoltarea imunității. Cu cât sunt mai mulți oameni și valul imun crește, cu atât bazinul de răspândire scade. Apoi virusul nu mai are cum să treacă de la om la om. Și pandemia se stinge. Altfel vom ajunge la sute de milioane de cazuri, milioane de decese, economii distruse.

Nu vrea nimeni asta.

Vă rog să aveți încredere în știința adevărată. Și să ieșim împreună din hăul ăsta.

V. (adică Dr. Vasi Rădulescu)Citiţi şi

“Îl vedeți pe ăla micu’, cu tricou galben? Ei, bine, ne-a făcut vaccinul!”

Care e faza cu vaccinul

20 noiembrie 2020 – cronica știrilor pozitive

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Claudia / 11 November 2020 10:17

  Vasi, sa te vaccinezi tu prima data, ca medic si expunere directa. Apoi te rog si sa testezi anticorpii din sange la fiecare luna si sa ne expui evolutia lor in timp. Peste 15-20 ani de studii, si cand voi ajunge la pensie, voi avea o alta opinie. Personal vaccinurile noi aparute nu imi dau incredere ca eficatitate pe termen mediu si lung, mai ales ca romania un raporteaza efectele secundare la niciun medicament la EMA.
  Eu am aflat la analizele astea ca nu am anticorpi la tuberculoza (desi am 3 vaccinuri si ca de fapt ar trebui sa ma revaccinez la fiecare 5-7 ani), ca nu am nici la hepatita B, si nici la ultimile tulpini de rujeola (B7 si D4). Am ridicat din umeri si intrebat medicul ce sa fac: sa mananc legume, sa dorm bine, sa slabesc, sa fac miscare. Nu a mai racit nimeni in casa asta de peste 10 ani in familie.
  Si poate stie cineva unde gasesc un laborator sa fac teste de anticorpi pt polio, sa testez toata familia. E singurul vaccin pe care l-as reface fara sa clipesc din ochi, nu inteleg de ce s-a retras de pe piatza vaccinul oral care costa atat de putin si eficacitate buna (3 doze pt activare) si inlocuit cu unul scump.

  1
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro