M-am hotărât să-mi „schimb” viața

13 February 2019

dr vasi radulescuEu v-am mai zis. M-am hotărât să-mi schimb viața și nu mai amân nimic. Pentru început am 17 chestiuni. Mai văd eu apoi.

1. De dimineață mi-am făcut un smoothie pentru un detox suprem.

2. Apoi am stat în șezut cu brațele spre vest, încercând să apuc niște îngeri de aripi.

3. Punctul doi a funcționat de minune și m-a ajutat chiar să scap de niște E-uri cumplite din corp. Fiecare îngEr a plecat cu câte un E.

4. Am mâncat un pumn de chia, unul de caju, altul de… eh, stați pe pace, că am doar doi pumni.

5. Mi-am comandat un aparat care face apă la PH 11. Practic e o bază tare acum. Mă voi baza pe acest aparat că-mi va schimba fiecare zi.

6. M-am uitat la patru clipuri despre respirația inimii. Pare logic totul. Mai am un clip și apoi primesc o diplomă de expert. În câteva zile voi fi consilier de prim-ministru.

legume sănătoase viața

7. Am aruncat toată carnea din frigider. De fapt am aruncat frigiderul cu totul, că avusese carne în el. Plec și din apartament, că a stat frigiderul aici.

8. Am dat like la o sută de pagini cu și despre vegani. Mâine particip la niște manifestații, că nu e suficient să fiu cu ei, trebuie să arătăm lumii că suntem superiori.

9. Voi face un curs de homeopatie, pentru că ea chiar funcționează. Merge de minune pentru cei care o practică. Îi umple de bani.

10. Cred că devin antivaccinist. M-a convins un documentar de o jumătate de oră, pus pe youtube de un inginer cu doctorat în oboseala materialelor.

11. Trec la dieta fără gluten pentru că mă enervează termenul ăsta. Glu vine de la lipici și parcă văd ceva lipit de mațe.

12. Am mutat patul spre răsărit, ca să fiu pe niște linii energetice bune, cu chakrele aliniate, desigur.

13. Voi comanda un computer cuantic pentru analiza firului de păr. Îți arată toate carențele din corp. Îți numără și neuronii.

14. Mă gândesc serios să fac niște conferințe în care să vorbesc trei ore despre toate revelațiile mele. Sigur va fi sala plină.

15. Aduc un laser de la ruși și deschid o linie nouă de business pentru tratamentul cancerului.

16. Mi-am comandat douăzeci de cărți despre dezvoltare personală. Pe lățime, că stau în fotoliu și citesc, mâncând și compulsiv.

17. Voi inventa homeopatia daeană. E tot o diluție aiuritoare, numai că n-are ficat de rață la bază, ci de cormoran.

Altfel, trecând într-un registru serios, vedeți că-n cartea „Medicina povestită” am demontat cu eleganță cam toate bazaconiile de mai sus.

Cartea poate fi luată de aici: bit.ly/Medicina-Povestita-VasiR

V.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Scrisoare de dragoste

Fiicei mele, Perseida (III)

Exerciții de putere: Schimbarea emoțiilor. Află ce emoții te guvernează

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro