În așteptarea a ceva

15 November 2018

Seara se rumenise. Nicio lumină aprinsă.

Ieșise pe balcon. Îmbrăcat în numai el știa ce, răsucea un pai între degete. Nu privea la ceva anume. Se simțea comod, destins, ca de fiecare dată. O ploaie caldă ar fi fost nimerită în momentul acesta, dar nu îndrăzni și cerul picurat cu două stele în noapte rămase senin. Să fi avut ochii albaștri, se poate. Unui corp masiv ca cel ce străjuia în noapte i se potriveau cele două stele în pupile și da, ghidușia din ei, anunța noaptea că o privire ageră, albastră, o pătrundea. Scruta întunericul cu prezența lui. Era dornic de ceva.

barbat balcon noapte

sursă foto: http: blackandwhitestreet.com

Numai de ar vorbi.

Dar bărbatul de pe balcon era tăcut ca roua. Și nu vorbi. Îi puteai desluși aura aurie, coaptă ca o gutuie, învălurată în noapte.

Ce pai norocos!

Și noaptea abia ce se-ntindea. Și brațul lui s-a întins după ceva. Dar întunericul înghițea tot în jurul lui și nu fu chip și nu se dori a se ști ce atinse și pe cine cuprinse brațul lui. Ceva se frânse. Un sunet fragil întunericul născoci. Paiul dintre degetele lui căzu. Sau i-a fost luat. Paiul rupt pesemne vorbi. Ceva ce bărbatul dorea părea să ascundă în noapte și totuși străin doar întunericului, nu și lui. Nu și bărbatului. Luna își impuse rotunjimea. Își izbi lumina în peretele balconului. Luminându-l pe de-a-ntregul. Câteva așchii de pai împrăștiate pe jos locuiau balconul. În așteptarea a ceva, ce poate a luat sfârșit.

Luciana Andre

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Psihologia norocului – există aceasta cu adevărat?

Dragostea bărbatului trece prin stomac?

Când se îndrăgostea, se comporta prostește

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro