În fiecare femeie e un pic de Brigitte Bardot

11 December 2011

Şi dacă îţi mai iei şi geanta care îi poartă numele, “pic”-ul creşte. :)Trebuie să crezi ca să se întâmple. Poate n-ai să petreci la St. Tropez (nici nu mai e ce-a fost în anii ’60 :)), poate nici nu eşti blodă, poate nu eşti la fel de rebelă ori curtată ca Brigitte Bardot, dar sigur poţi împrumuta din atitudinea, stilul şi şarmul franţuzoaicei care a zăpăcit zeci de bărbaţi, purtând geanta cu numele ei – B.B. Acesta a fost argumentul casei Lancel când a creat modelul ce a devenit la fel de celebru precum Birkin sau Kelly de la Hermès. Colecţia Lancel B.B. este disponibilă doar la The Place Concept Store din Dorobanţi, în roşu, ciclam sau bej, şi diverse materiale şi texturi. 

Lancel este prima casa de marochinarie de lux din Paris, înfiinţată în  1876, şi astăzi face parte din Grupul Richmont, alături de alte branduri iconice – Cartier, Piaget, Van Cleef & Arpels, Chloé, Alaïa, Montblanc, Constantin Vacheron, Panerai şi Dunhill.Citiţi şi

My Week with Marilyn

Julia de Nunez – BB din serialul “Bardot”

Simone de Beauvoir – o analiză a fenomenului Bardot

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro