LES BEIGES DE CHANEL – trei noutăți esențiale

21 June 2017

LES BEIGES au făcut din natural un stil în sine, în trend dincolo de tendinţe sau anotimpuri. Inspirat din lumina unică în care străluceşte o piele proaspătă şi sănătoasă, precum o briză de libertate, azi LES BEIGES adaugă gamei trei noi produse la fel de intuitive (bazate pe cunoașterea nemijlocită a realității prin observarea directă a fenomenelor), confortabile, elegante şi uşor de aplicat ca întodeauna.

Fondul de ten LES BEIGES HEALTHY GLOW GEL TOUCH SPF 25/ PA +++

Ergonomic. Intuitiv. Cu aplicare rapidă. Înglobează câteva inovaţii tehnologice pentru un ten cât mai natural în cel mai scurt timp posibil. Una dintre aceste inovaţii este apa gelificată. Formula este incredibil de uşoară, reconfortantă şi răcoritoare, cu o textură foarte fină, putând fi folosit direct pe piele sau peste machiajul existent pentru a-l retuşa.

Formula sa surprinzătoare conţine 56% apă, ceea ce împrospătează imediat şi creează o sursă de hidratare la suprafaţa pielii.

Puterea hidratantă a acestui gel pe bază de apă este întărită de un derivat higroscopic (absoarbe umiditatea din aer) al acidului hialuronic, capabil să formeze o peliculă care păstrează umezeala prezentă în mod natural în epidermă. După o primă aplicare, pielea este hidratată, cu un aspect mai moale şi mai suplu. De asemenea, formula mai conţine şi un extract de kalanchoe (planta zâmbetului), având un factor de protecție solară de 25. Astfel, pielea poate respira liberă, fiind, în acelaşi timp, protejată de razele soarelui, poluare etc.

Inspiraţi de caracteristicile unui ten sănătos, fără machiaj, cercetătorii Chanel au creat Healthy Glow Booster complex. Are la bază un anumit tip de dioxid de titaniu care absoarbe lumina, reflectând culoarea albă şi transmiţând pielii pe cea roşie, pentru a crea o reflecţie cât mai naturală la suprafaţa pielii. O selecţie de pudre Soft Focus au fost adăugate acestui pigment mineral pentru o strălucire translucidă, uşor îmbujorată.

Dispozitivul eliberează, de fiecare dată, cantitatea perfectă de fond de ten.

Fondul de ten este disponibil în până la 10 nuanţe (în funcție de piața de desfacere): N°10, N°12, N°20, N°21, N°22, N°30, N°40, N°50, N°60, N°91.

LES BEIGES - TOUCHE DE TEINT BELLE MINE

Preț – 285 lei

Părerea Catchy

Produsul este destinat clar confortului, aspectului natural și nu acoperirii intense a eventualelor imperfecțiuni. Senzația de bine la aplicare este asemănătoare cu potolirea setei. E răcoros, se întinde perfect, tenul capătă pe loc aspect proaspăt, sănătos. Rezistă bine peste zi, se poate reîmprospăta fără să încarce. Dacă nu urmăriți un grad de acoperire ridicat, este produsul excelent pentru sezonul cald. Nu pătează, nu se “brânzește” dacă transpirați. În magazine există și o perie specială pentru aplicare, dar și burețelul cu care vine în cutie își face treaba de minune. 

LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE

O strălucire sănătoasă nu ţine doar de ten, ci şi de prospeţimea ochilor. Pentru asta, Chanel a ales cinci nuanţe care înfrumuseţează de fiecare dată ochii, pentru a le amplifica sclipirea naturală, energizându-i şi iluminându-i. Bejul uşor perlat poate fi aplicat singur sau ca bază pentru alte culori pentru a le intensifica luminozitatea. Celelalte două nuanţe deschise – un roz satinat perlat şi un maro mat – îmblânzesc trăsăturile obosite. Ultimele două nuanţe – un negru satinat şi un gri-maroniu – subliniază conturul ochiului pentru a da o discretă senzaţie că este mai mare.

Toate aceste farduri au o textură cremoasă şi confortabilă. Alunecă uşor pe piele, putând fi aplicate cu degetele sau cu o pensulă şi pot fi amestecate cu uşurinţă, dacă aşa se doreşte. Culorile rămân luminoase întreaga zi.

LES BEIGES - PALETTE REGARD BELLE MINE NATURELLE

Preț – 300 lei

Părerea Catchy

Ne-am temut că fardurile cu textura lor cremoasă, aplicate peste crema de ochi, vor duce la “adunarea” în cutele pleoapei superioare. Ei, bine, nu. Se comportă bine, își păstrează culoarea și strălucirea, iar culorile foarte reușite dau minunat pe piele. Rămâne acum la priceperea fiecăreia cum le combină și ce formă alege pentru a-și pune ochii în cea mai bună lumină posibilă. 

LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER COLOUR STICK

După succesul înregistrat de HEALTHY GLOW SHEER COLOUR STICK, CHANEL a creat două noi nuanţe – roz uşor irizat şi coraliu, menite să se armonizeze perfect cu întreaga paletă LES BEIGES. Mătăsoase şi răcoritoare, aceste batoane de utilizare rapidă au o formulă cremoasă care se topeşte sub acţiunea degetelor, lăsând obrajii învioraţi. Înglobează celule de trandadfir alb şi floare de bumbac, precum şi o doză de particule perlate pentru a revela strălucirea naturală a tenului.

LES BEIGES - STICK BELLE MINE NATURELLE - N° 23 ROSY

Preț – 212 lei

Părerea Catchy

Blush – ul acesta cremos este revitalizarea însăși. Nuanța potrivită aduce culoarea în obraji în cel mai natural mod cu putință, dacă discreția este cheia alegerii ei. Pentru că nu vrem să arătăm îmbujorate ca după o oră de fitness, nu? Culoarea rămâne acolo, când tenul este bine îngrijit și pașii pentru “punerea feței” au fost urmați corect. Dacă totuși e nevoie de o împrospătare, de un accent dictat de lumina zilei, aceasta se face foarte simplu cu produsul care vine sub forma unui ruj ușor de strecurat în geantă. Citiţi şi

Chanel Connects – viitorul culturii

Marine Vacth – imaginea noii campanii pentru LES BEIGES de CHANEL

Vin Chanel? Da! Rosé și alb

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro