Louis Vuitton pentru Apple

8 June 2011

Louis Vuitton a lansat de curând aplicaţia Amble pentru iPhone. Inventatorul art du voyage şi autor de City Guides care s-au bucurat de un succes extraordinar încă de la prima ediţie din 1998, Louis Vuitton invită acum iubitorii de călătorii din lumea întreagă să experimenteze fiecare vacanţă într-un nou mod, utilizând aplicaţia Amble.

Aplicaţia prezintă o serie de caracteristici mai mult decât interesante:

My Amble înregistrează amintiri ale unor locuri care ţi-au captat atenţia în călătoriile tale, în format foto, audio, video sau text.

 

Around Me te ajută să descoperi locuri din jurul tău, care au fost introduse în aplicaţie de către alţi utilizatori ai Amble.

 

Free featured Ambles evidenţiază locaţii din Louis Vuitton City Guide din toată lumea.

Magazinul online integrat în aplicaţia Amble oferă posibilitatea de a achiziţiona faimoasele Louis Vuitton City Guides, ducând astfel utilizarea Amble la un nivel mai înalt.

Fiecare locaţie Amble poate fi partajată prin e-mail, Facebook sau Twitter. Utilizatorii au, de asemenea, posibilitatea de a publica online locaţiile Amble preferate, acestea fiind apoi disponibile întregii comunităţi Amble.

Aplicaţia este disponibilă gratuit în România, pe www.louisvuittonamble.com, în AppStore.

SursăCitiţi şi

Până în 2030 nu vei mai deține niciun gadget

Anul Nou Chinezesc 2021 – Anul Bivolului de Metal

Johnny Coca, vrăjitorul genților, noul director de creație la Louis Vuitton

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro