M-ai f*te, dar ai cu ce?

27 July 2015

Mira MincăMăi, copchiii moşului, nu ştiu alţii cum sunt, dar eu am fost la vremea mea şi nurlie, şi zurlie. Iar când eram cel mai nurlie şi zurlie, lucram la o instituţie din zona Pieţei Romane.

Iar într-o dimineaţă m-am dus îmbrăcată în fustă mini şi o bluză mexicană super faină, cu umeri care se puteau coborî. Nu mă înţelegeţi greşit, o fi fost uşor sexy, dar nu agresiv sexy sau uşuratic. Însă cum, pe vremea aia încă aveam toată viaţa-n faţă, aveam o anume strălucire capabilă să fure ochiul.

Eh, şi am ieşit eu din metrou, îndreptându-mă ţoc-ţoc pe toculeţe către trecerea de pietoni care duce către Piaţa Amzei. Alături de mine, şi alţi cetăţeni. Unii mai tineri, alţii mai în vârstă, inclusiv câteva bune doamne comuniste care mi-au comunicat din priviri cât de mult ”bine” îmi doresc.

Din nefericire, acel stop are un ”roşu” foarte lung pentru pietoni. Cam un minut. Suficient ca să aibă loc următoarea mică scenetă.

Printre cei mai tinerei, aşa, de-o vârstă cu mine şi unul îmbrăcat foarte corporate, şi extrem de auto-important. Atât de multă importanţă îşi acorda, încât a început să mă comenteze ca pe-o marfă. ”Mamăceţâţe, mamăcecur, ah, ce bulane ai. Mamăcete-aşf*te”

Nimeni nu a cadactisit să-i spună că nimeni nu-l poate obliga să îşi cenzureze gândurile, dar cum nu eram în galantar, ar fi trebuit să-şi ţină gura. Încă ţin minte sclipirea de jubilare din ochii doamnelor, care îmi indica cât se bucură că aşa o curvă ca mine e pusă la punct.

Însă aşa cum se va arăta, eu şcoală multă n-am, că nu m-au dat ai mei şi la grădiniţă. Şi nu am învăţat nici eu prea bine lecţia lui taci şi-nghite. Mai ales când sunt agresată.

Aşa că mi-am arcuit buzele în cel mai diabetic de dulce zâmbet pe care îl puteam produce şi, uitându-mă la el languros, precum la un tort cado` de ciucalată, i-am trântit-o suficient de tare ca să audă aceeaşi asistenţă care îşi dădea coate, în timp ce domnul se manifesta atât de elevat.

American_girl_1_915

– M-ai fu*e tu, nu zic ba, dar eşti sigur că ai cu ce?

Doamnele s-au ofilit instant, iar domnii au început să râdă în hohote homerice.

Mă jur că n-am văzut om care să traverseze neasistat de o rachetă ataşată dosului personal acea intersecţie, mai repede.

Al doilea ”like” nu l-am primit eu, ci o nevinovată doamnă, care suferea de prea mult bun simţ.

Acum vreo trei ani, eram în autobuz, autobuzul destul de aglomerat, iar doi giboni, tot îmbrăcaţi la costume impecabile, tot de vârstă adultă, se uitau fix la o doamnă care a avut ghinionul să împartă acelaşi spaţiu cu ei.

”MILFă, MILFă”. Aparent, erau toate sunetele pe care le puteau reproduce din memorie. Nu neg, doamna, mamă sau nu, arăta din categoria ”I’d like to”, fiind o frumuseţe naturală, elegantă şi absolut neprovocatoare.

La fel de previzibil ca şi în prima povestioară, nimeni nu a intervenit să le explice respectivilor că, după ce ai trecut de vârsta de cinci ani, nu îţi mai poţi permite să repeţi, ca un papagal, ultimul termen dubios pe care l-ai învăţat în colectivitate. Ciudat, totuşi, că nu se găsise nimeni să-i înveţe până la vârsta de cca 30-35 de ani, pe care o arătau.

Evident, tentaţia lectorului nu mi-a dat pace şi, substituindu-mă cu bună ştiinţă doamnei care pusese capul în pământ şi roşise de ruşine, i-am întrebat cu o nesimţire egală cu a lor dacă au cu ce să execute f-ul din MILF. Unul dintre ei mi-a rânjit o dantură impecabilă şi m-a invitat la un hotel, să-mi arate instalaţiile cu care ar putea executa lucrarea sus menţionată.

– Ah, nu tinere, dacă ai zis-o de faţă cu toată lumea, arată şi dotarea de faţă cu toată lumea, să se bucure toţi, iar eu să pot preţălui ce ai asupră-ţi de la bun început, că eu nu pornesc toată batoza pentru orşce pai inutil pe care proprietarul îl vede bârnă.

Evident, bărbaţii care asistaseră placizi şi neimpresionaţi la demonstraţiile cunoaştere a acronimelor englezeşti (care sunt surprinzător de simple!), au început iar să râdă. Solidaritatea masculină se opreşte rapid atunci când masculinitatea agresorului e luată în derâdere.Citiţi şi

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

Voi ați observat cât de greu e pentru unii să suporte fericirea, binele sau succesul altora?

Dar cum să NU știți ce e ăla păstârnac și la ce se folosește?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. ella / 30 May 2017 13:44

  Cand probabil revista lancezeste, se scoate din amorteala cu astfel de titluri, sa primim like-uri, polemici si comentarii numeroase,Alexandru a grait bine, ar abunda internetul in prostie, nu sunt adepta tacerii, dar nici a unui circ in plina lumina, Cristina Stamate invita intr-o mica sceneta femeile, sa se bucure cand sunt admirate si strigate pe strada, caci va venii si vremea cand acele urale se vor stinge, acum, depinde foarte tare si in ce fel o fac barbatii !

  Reply
 2. star / 18 March 2017 2:22

  Dragii mei, eu daca n-am perspectiva orgasmului, nu m-apuc de sex!

  Reply
 3. Andreea / 23 July 2016 19:15

  S-a referit la card. Ca orice smecheras, stie sa …

  Reply
 4. Alexandru / 19 May 2016 0:06

  Am vazut un prieten ca a dat like la asta pe fb si am zis sa ma uit ce scrie. Va jur, daca pentru fiecare femeie care a fost stigata de un barbat pe strada s-ar scrie un articol cat asta, ar exploda internetul in prostie si opinii care mai de care mai bine stucturate.

  Reply
  • camelia / 11 February 2018 0:18

   Domnule Alexandru, te-ai pus vreodata in locul unei fete sau femei care este vizualizata ca un obiect sexual? Atunci nu comenta fara a fi in cunostinta de cauza!

   Reply
 5. zenon augustus / 10 April 2016 20:01

  Doar o infima observatie vreau sa adaug si eu: ceea ce nu pare provocator pentru o femeie, nu-i musai sa fie la fel si pt un barbat. Am intalnit si eu, in timp, femei care se considerau a fi ”simple si elegante”, iar pt noi barbatii pareau mult mai mult decat provocatoare.

  Reply
 6. L.Ene / 28 January 2016 5:03

  Frumoasa povestioara. Dar dumneavoastra, divine creaturi, considerati un triumf in a expune marimea?
  Eu unul, va iubesc. Si nu ma laud.

  Reply
 7. Nadia / 31 July 2015 1:46

  Presupunerea-i un fel de teorie dar….practica, omoară …și-i lasă muți, de propria neputință sau….lipsă în dotare.

  Reply
 8. mike / 29 July 2015 10:30

  Nu stiu daca e de bine sau de rau… Cand esti in Roma, te comporti ca romanii. Dar cand esti in Gibonia?… O fi la fel?

  Reply
 9. Sorin / 28 July 2015 11:06

  Mamaie ce le-ai zis-o tu, esti tare rau de tot !

  Reply
 10. Denise / 28 July 2015 1:19

  Asta mi-a adus aminte de mine, cand eram mai tanara. Aveam un contabil care tot batea apropouri ca vrea si el ceva. Int-o zi de fata cu un consilier local, face di nou referire la faptul ca el imi tot da bani pentru institutie dar eu nu dau ,,o bucatica”. La care i-am raspuns ca i-o dau toata, dar daca nu este instare sa faca treaba buna, il spun la tot satul. Din acea zi nu a mai vrut nimic.

  Reply
 11. Oricine / 28 July 2015 0:10

  Alta vorba… “V-ati f***e voi, dar p**a e la noi” :))

  Reply
 12. Nini / 27 July 2015 21:32

  Misto ambele faze…. numai ca la ce se mai intampla zilele astea, exista riscul sa-ti iei si vreo doua palme sau mai rau de la respectivul gibon….

  Reply
  • Belle dImagination / 28 July 2015 19:01

   Cine ridică mâna asupra mea, ar trebui să-mi dea în scris că nu-mi cere daune pentru ce se va întâmpla ulterior.
   Fiindcă ori mor cu el de gât, ori îi rup mâna, i-o bag în fund şi i-o scot pe gât!

   Reply
 13. Viorica Gubernat / 27 July 2015 18:48

  Zic si eu ca un personaj al Ilenei Vulpescu intr-una din grozavele ei carti : Brava muiere !!!!!!!!

  Reply
 14. un personaj / 27 July 2015 17:43

  tot e bine, exista posibilitatea ca respectivul ce are ganduri marete, sa ramana cu instrumentul in mana, in camera de hotel, tu avand un zambet larg pe fata. Este o satisfactie, mai mult decat incredibila :)))

  Reply
 15. Dana / 27 July 2015 15:09

  Am ras cu lacrimi! Bravoooooo!

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro