Mă iubeşte femeile…

27 October 2010

Aşa cred că ar putea cânta şi EL, fiindcă am văzut cu ochii mei: cam şase femei din zece nu se sfiesc să se zgâiască la el. Cred că lui i-ar fi iertat şi dezacordul, fiindcă nu-i… român. Şi dacă nu-i român, ce? Te înţelege doar din gesturi, nu-i nevoie de mai mult.

Şi cum să nu-l iubească femeile? Nu-şi doresc ele dintodeauna ca el să fie inteligent şi ascultător, fermecător şi prietenos, masiv, dar elegant şi agil, ocrotitor şi dătător de încredere? Să le aştepte calm oricât ar întârzia, de exemplu, la cumpărături, şi să le preia bagajele fără să iscodească ce-au cumpărat şi cât a costat una sau alta. Să le încălzească dacă le e răcoare şi să le răcorească de le e cald. Să vibreze odată cu ele când au chef de viaţă sau să tacă mâlc dacă nu le arde de nimic. Să le aprindă lumina şi să le ofere locul cel mai bun. Să fie jucăuş şi să se lase condus fără să se împotrivească. Să fie docil, dar nu umil. Şi când îl “ambalează” câte o femeie mai drăcoasă, să devină mândru şi nervos ca o felină uriaşă. Ah…

Şi nu vorbesc din auzite, dragilor, pentru că eu chiar am întâlnit un asemenea exemplar. Şi cum să fi rezistat? Alură impecabilă, corp lucrat, îmbrăcat cu gust, respirând forţă şi inspirând încredere. Era, credeţi-mă, tot, o invitaţie vie la drum lung în doi şi promisiunea că nu mă va lăsa la greu. Că îmi va fi alături la orice toană, moft, bucurie ori necaz, că nu mă va trăda, că nu mă va minţi şi mă va feri de neplăceri.

Dar să vă spun ce-am păţit la prima noastră plimbare. De emoţie, vă imaginaţi, nu?, am crezut pentru o clipă că nu ştiu să mă port cu el. Fiindcă, dintr-odată, a tăcut. Am tresărit, l-am privit uşor stingherită şi a fost de-ajuns o atingere uşoară, ca vocea lui domoală să toarcă din nou, liniştitor. Stop and go! Atât de simplu!

Romanţa noastră a ţinut o săptămână, dar abia îl aştept să se întoarcă! El ştie că o lună întreagă nu l-aş lăsa din braţe. Numai că, între timp, trebuie să mă bat pentru el. Culmea e că nu cu alte femei am de furcă, ci cu… bărbaţii! Fiindcă El e UN… Mitsubishi ASX 🙂 iar ei nu înţeleg că NU E Mitsubishi ASX şi că firesc ar fi să-l ia acasă o femeie şi nu un bărbat!

Cine sunt bărbaţii aceştia încăpăţânaţi? Jurnalişti, ca şi mine, care l-au testat, ca şi mine, care au făcut, fiecare, câte un filmuleţ, ca şi mine. Pe care firma organizatoare a concursului le-a postat pe Youtube. Şi pe 4 noiembrie, filmul cel mai vizionat i-l aduce în dar actorului din rolul secundar chiar pe interpretul rolului principal. Pentru o lună!

Deci, înţelegeţi ce vă rog? Să ajutaţi a woman in natural love să-şi reîntâlnească iubitul, să se plimbe împreună pe unde au plănuit şi mai apoi să vă povestească câte în(tr-o) lună şi stele văzute (şi) prin tavanul panoramic. Pentru asta, daţi click aici:


Cu 1200 de accesări am ajuns pe locul 5 spre 4. Vă mulţumesc.

P.S. Trebuia să încerc! 🙂Citiţi şi

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

Cadouri cu ceva la schimb

Fotografia și citatul zilei: Susan Sontag, Femeile ar trebui să spună adevărul

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Mirela Baron / 28 October 2010 14:45

  Doamne…nu mai visez decit la o traducere in limba materna! Ca restul este “dupa chipul si asemanarea” Creatorului.Ma atasez visatoarelor…

  Reply
 2. Baietel..... / 28 October 2010 2:48

  Mi-a venit, mi-a venit …inima la loc! Credeam ca ne-ai parasit ,pe noi barbatusii din coada ta (meteorica, de Stea).Pe PENAbilul inductor de infarcte in genul nostru de Corolari ai universului, il contabilizam ulterior, dar matali ce zici de o oferta de strunit un ML !Oferta ramane valabila o perioada limitata!

  Reply
  • Mihaela Cârlan
   Mihaela Cârlan / 28 October 2010 4:59

   Se aproba, cu conditia sa fie brand new! 🙂 of, forumistii de la Ziua… plini de umor(i).

   Reply
   • Baietel..... / 28 October 2010 19:40

    Cu umorili, dear pub lisher estem o proba lemm!stitzi dumneavoastra distingued ticerita, ca fara hormoni not viatza(care sa merite, totusi traita)dar sorry, ce pot eu sa induc la atatea lady de pe …acilea! Brutt u sell!

 3. depinde / 27 October 2010 14:56

  mulţumesc mult! 🙂

  Reply
 4. depinde / 27 October 2010 14:30

  multă baftă!
  eu mă muncesc să-mi amintesc cum se numeşte melodia de pe generic…
  ajutor? 🙂

  Reply
 5. Cristina Munteanu / 27 October 2010 13:24

  Mihaela,
  Frumos articol! Asemanarea dintre Mitsubishi ASX si barbatul dorit este foarte simpatica si, recunosc, pe mine m-a prins…nu doar ca fan al brandului auto, ci si ca femeie.
  Toate cele bune si la cat mai multe articole de exceptie.
  Cristina Munteanu

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro