Maison Moschino

23 October 2011

“Entering the Maison Moschino is like falling down the rabbit hole. After a while, you come to expect the unexpected”. And the unexpected sweeps you off your feet. Dar nu este vorba despre Casa Moschino, ca brand…
mm

… ci de rafinament și imaginație debordantă declinate de data aceasta în hotelul unicat din Milano, Maison Moschino. Un hotel care nu corespunde acestei denominații decât prin faptul că primește oaspeți, în rest, este doar poveste. Magică, ireală, captivantă, ca toate poveștile frumoase scrise de autori iscusiți.

Uneori, clădirile își deapănă povestea timpului și idilele cărora le-au fost martore mute prin cele mai neșteptate detalii: un perete întunecat, o mansardă misterioasă, o fereastră luminată. Maison Moschino schimbă puțin personajele, dar păstrează scena: pe locul în care altădată amorezii se despărțeau suspinând, udând cu lacrimile lor batiste de mătase, astăzi alte iubiri, la fel de intense, își scriu intriga narativă. Situat într-o clădire din centrul orașului Milano, gara de altădată, astăzi, doar fațada exterioară a clădirii situată pe Viale Monte Grappa mai aduce aminte de destinaţia cea veche. La interior, o nouă lume a fost adusă la viața de către echipa de creație a brandului Moschino.

mm
mm
mm

mmHotelul de cinci stele are patru etaje, iar camerele reprezintă viziuni senzuale ale diversității suprarealiste. Cu o imaginație fără limite și extrem de excentrică au fost create spații speciale pentru relaxarea minții în timp ce corpul se odihnește, într-un loc parcă desprins din basme. Deoarece somnul este, de fapt, calea prin care visele cele mai imposibile se împlinesc. Nu te mira dacă însuși Pălărierul cel Nebun sau Alice te invită la o ceașcă de ceai sau dacă petalele de trandafiri ce decorează paturile somptuoase se transformă sub ochii tăi în ființe magice.

Maison Moschino îți explorează fantezia printr-o abordare nemaîntâlnită: dacă vreodată ai dorit să te simți personaj în propriul tău basm, imaginează-ți ce-ai putea trăi într-o cameră care te ademenește cu o istorioară pe care ești liber să o completezi după bunul plac (și inspirație): Alice’s Room, Zzzzzzzzzzzzzzz, Thew Ribbon, Little Red Riding Hood, Sleeping in a ballgown sunt câteva dintre basmele care te așteaptă, cuminți, să le rescrii sfârșitul fericit.
Citiţi şi

Ultima noapte, un film italian ce merită văzut

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Salutări din Lombardia

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro