Mici deosebiri de gen

Constantin Cucu

28 March 2016

Constantin CucuNu zic că nu există, dar eu, personal, nu am cunoscut până acum vreun bărbat care să îmi spună, în privat sau public, treaz sau beat, de bunăvoie sau întrebat, că motivul pentru care îi place, este în limbă sau este doar interesat de o femeie s-ar datora calităților morale, intelectuale, psihologice sau cimiliturilor acesteia.

Mai mult, atunci când câte unul începe să laude activitățile, firea şi budinca nevestei lui, pentru mine devine destul de clar că relația dintre cei doi a trecut de piscul celor 3-4 erecții pe zi şi a ajuns pe panta descendentă, conducând spre cine ştie ce vecină, colegă sau grup al acestora.

Deşi se pretind şocate şi nemulțumite de această particularitate masculină, femeile o cunosc şi acesta este motivul pentru care ele străbat oraşul spre manichiură, nu la olărit şi dau bani pe coafat şi epilare, nu la legătoria de cărți. Şi, deşi afirmă că se doresc apreciate pentru cum sunt ele cu adevărat, vai de nenorocitul care uită să remarce şi să slăvească şuvițele şi extensiile noi.

the prize cuplu

Elke Sommer și Paul Newman, “The Prize”, 1960

În ciuda acestor fapte, este în firea femeii să se convingă asupra faptului că al ei şi numai al ei este excepția de la această regulă şi că entuziasmul erect al partenerului are legătură şi cu altceva decât nurii, mireasma şi lenjeria.

După cum şi bărbatul preferă să vorbească femeii despre fel de fel de calități şi exemple de virtozitate intelectuală admirate de el la iubită deşi, dacă ar fi corect, ar recunoşte că din toate vorbele schimbate postcoital cu aceasta nu îşi mai aduce aminte decât de ceva despre fiertul unui ou.

Capacitatea bărbatului de a auzi, înțelege, aprecia şi medita la spusele femeii este, din păcate, proporțională cu mărimea sânilor şi cu micimea fustei; nu are nimic de a face cu IQ-ul sau preocupările acesteia şi sunt convins că există un număr mare de grase care ar fi meritat premiul Nobel dacă vreo vorbă de-a lor ar fi putut ajunge la urechile bărbaților din jur. Prin contrast, orice silabe consecutive reuşite de vreo bunăciune par pâlcului de masculi cu limba scoasă echivalente cu teoria unificată a relativității.

Femeia, din punctul acesta de vedere, este mai coerentă; ea nu numai că aude tot ce zice bărbatul, dar mai şi stochează aceste informaţii într-un centru special, asemănător cu cocoaşa dromaderului, de unde acestea pot fi scoase convenabil ulterior, îndeosebi în perioada parcurgerii porțiunilor mai aride ale relației, şi revărsate fonetic pe bietul om ca şi cum acesta chiar a crezut cele spuse şi nu ar fi spus orice numai şi numai ca să ajungă să se joace şi el cu bikiniul femeii.Citiţi şi

Despre povești în doi, ceapă roșie și senzualitate

Cea mai tare, sofisticată, complexă și totală chestie…

Vă dați seama cât o fi râs de mine??

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
2,332 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro