Ne-am săturat să vă grăbiți spre inele, logodne, nunți!

6 November 2019

Voi, adolescentele, prințesele, femeile, uneori ne-am săturat de voi, da… noi, bărbații, ne-am săturat de voi. Ne-am săturat de lipsa originalității, de părul vostru vopsit în alb pornografic, de machiajele hidoase, aproape drăcești, de figurile voastre cum că vă permiteți orice și dețineți adevărul suprem, ne-am săturat de planurile voastre băgate în cap de mămica că noi vă întreținem, pentru că singura voastră realizare e un copil și vreți să-l pupați în fund ani de zile, ne-am săturat să vă grăbiți spre inele, logodne, nunți și oricare din lucrurile care nu au nimic de a face cu iubirea, din cauză că vreți voi siguranță ca să vă simțiți bine.

Ne-am săturat de planurile voastre macabre de a ne atrage în capcana voastră crezând că voi chiar iubiți, când adevărul este că voi vreți exact calea spre nefericire, să ne aburiți repede cu un copil și să nu mai țineți cont de noi, noi doar să vă întreținem fundurile durdulii de care nici de-a  naibii nu vă mai pasă cum arată, după ce v-ați văzut planul împlinit.

Ne-am săturat de postările voastre de doi lei scrise la frustrare cum că voi dacă stați acasă întoarceți globul pămîntesc la manivelă de prea mult ce vă strofocați cu făcutul treburilor prin casă, că aveți mult stres, așa e, aveți stres că vă mănâncă nerealizarea, vreți atenție și sa vă faceți prezente în lipsa unei cariere, dar voi stați și învârtiți FB-ul toată ziua.

Știți care e treaba ?

Nu v-a spus mămica voastră că planul ăsta vă distruge ușor, vă mănâncă tinerețea și fericirea? Ne-am săturat să vă purtați cu noi ca și cum am fi ultimii proști după ce a apărut un copil, că voi numai acolo vedeți în loc să vă dați seama ce importantă e construcția numită cuplu. Știți ce, e bine că am început să vă mirosim, și nu înțeleg cum unele nu vă întrebați la ce ne trebuiți când voi vă prezentați cu toate cele de mai sus.

Unde avem parte de un păr original? Unde avem parte de un machiaj cu gust, de sensibilitate, de un plan de a forma ceva cu adevărat în doi, în care aveți și voi aspirații mai mari decât un bebeloi? Nu vi se pare că miroase?

Citiți și De ce alergați după dragoste ca după reducerile din mall

Guest post by Anonim

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Alte pagini din cartea tinereții

Psihologia dragostei la bărbați

Un nou început

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Irina / 13 November 2019 21:27

  Pe sufletul meu este articolul! Ma bucur ca a scris un barbat atat de clar cum sta treaba.

  4
  1
  Reply
 2. Gabriela / 9 November 2019 15:38

  Un pic cam dur pentru gusturile mele, dar ai transmis ce voiai sa zici. Si sunt de acord cu tine. Dar nu generaliza. Nu de alta, dar si noi ne am saturat de fustangi care au impresia ca dupa ce i iei un pahar de vin unei domnisoare, ea va sari in pat cu el. Si noi ne am saturat de baiatul care se ascunde dupa fusta mamicii. Si noi ne am saturat sa ne vedeti ca pe niste gauri. Si noi ne am saturat de aroganta voastra. Te regasesti?
  Atunci nu generaliza:)

  30
  3
  Reply
 3. ioana / 8 November 2019 11:33

  Nu vrea sa ne pupe in cur, putin?

  3
  1
  Reply
 4. Maria / 6 November 2019 20:44

  Ce le zice🤣🤣🤣🤣 wai, care nu l-ați iubit?!

  9
  2
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro