Nebun mic și psihopat, eu nu-ți sunt nici fostă, nici viitoare

13 December 2017

Lume, lume,

V-am povestit acum ceva vreme de un psihopat plecat la vânătoare (fostul meu univers) și cum mă tratez eu așa, ușor, ca un prunc ce învață să meargă (am ajuns la 50 de kilograme cu 1,70m, performanță nedorită).

Să trecem la partea amuzantă a lucrurilor:

Cum merg eu așa ca o felină prin noua mea viață – muncă, psiholog și un vin cu prietenii – aud, sunt ușor ipocrită când zic „aud”, iau un telefon să văd ce mai face preanefericitul (eu l-am șters de peste tot, să nu-i mai văd mutra senină prin telefonul meu, că risc să-l sparg) șiiiiiiii, bombăăăăăăăă, psihopatul mitoman și sadic s-a apucat să-mi demonstreze că e artist, exact cum mă mințea pe mine la începutul agoniei în care am trăit.

inima pictura

Că pictează, cântă, scrie etc… I-am luat o pânză și acuarele, să-l susțin ca o bună iubită, îmi aminteam când și când de ele, dar, săracul, ocupat cu atâtea foste și viitoare, nu avea timp să și picteze.

Acum, în schimb, eliberat din „penitență”, mi-a mânjit pânza și a pus-o mândru pe net, să-l vadă și altele cât de artist e el că, deh, trebuie să-și vândă iar povestea perfecțiunii.

Și a făcut el acolo, frumos, o mare inimă roșie cu o păsărică albastră, îmi zicea când m-a cunoscut că simte că a renăscut și că vrea să își tatueze un phoenix… cred că e „pe combinație” cu o nouă victimă și îi vinde aceleași gogoși, sper să nu i-o stric cu articolul ăsta, cât despre inima aia MARE și roșie… sometimes pictures tell a thousand lies.

Și tu, iubirea mea, ești cu toată ființa o minciună înzecită în comparație cu inima aia falsă pe care ai pictat-o.

PS: sper că nu-ți pui în minte să mă recucerești, nebun mic și psihopat, că eu nu-ți sunt nici fostă, nici viitoare, eu am fost ultimul om bun care a trecut prin viața ta…

Neapărat citiți și Cum recunoști un psihopat

Guest post by Elena

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Ea ar fi trebuit să vadă, să știe, să mă vadă

Ce fac eu de mult nu se mai numește curaj, ci nebunie

Am învățat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro