New Arrival: Terracota Sun Trio de la Guerlain

Catchy

10 March 2017

Cui nu îi este dor de soare? Fiinţe delicate, sensibile la capriciile vremii, tânjim în permanenţă după îmbrăţişarea lui. Și cum iubeşte soarele pielea unei femei nu o poate face nimeni… Așa îmi ziceam și mă lăsam uneori chiar prea iubită. Și ajungeam să trag ponoasele la fel ca în toate dragostele nesăbuite. Dar cum din toate vine vremea să te trezești și să alegi să-ți fie bine fără să și doară sau să lase urme, am căutat un substitut. Pentru soare, că la bărbați mai am încă de lucru… Și ca să nu se vadă nici vreo supărare, dar să împac și setea de soare (că doar pentru acea splendidă nuanță pe care o căpătau obrajii mei îl căutam cu nesocotință câteodată), nu-mi scapă nicio noutate Terracotta de la Guerlain. Pudra bronzantă care te face să pari oricând ai tu chef proaspăt revenită de pe vreo plajă exotică unde te-ai lăsat iubită de soare… cu măsură.

Guerlain-Summer-2017-Terracotta-Sun-Trio-2

Pudra aceasta legendară, mereu copiată, dar niciodată egalată, deţine de 33 de ani secretul unei formule unice, ce asigură un echilibru subtil între culoare şi transluciditate, fineţe şi rezistenţă de durată. Dovada calităților ei este faptul că la fiecare 25 de secunde, undeva în lume, o femeie cumpără o pudră bronzantă Terracotta…

Noutatea Terracotta Sun Trio, disponibilă în două nuanţe, light şi natural, este că are câte trei nuanțe, ce pot fi folosite separat sau împreună pentru un efect de bronz, dar și pentru a da conturul dorit feței.

TERRACOTTA SUN TRIO LIGHT

Terracotta Sun Trio light

TERRACOTTA SUN TRIO NATURAL

Terracotta Sun Trio natural

Produsul se va lansa în magazine începând cu dată de 15 martie, la un preț recomandat de 293 lei.Citiţi şi

Tu ești cea mai prețioasă…

Saturn în Capricorn: 2018-2020

Bunica se pregătește să plece…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
591 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro