Noul Range Rover Evoque – Evocarea stilului

27 November 2018

Mustang 2 ELENA LUCHIAN miss autoRange Rover Velar a fost prezentat la Londra, în cadrul unui eveniment exclusivist. Noul SUV, aflat la cea de-a doua generație, preia elemente de design de la fratele mai mare. Britanicii trec în contul său mai mult rafinament și mai multă eficiență.

Sunt acolo 4.371 de milimetri de stil pentru SUV-ul cu faruri Matrix LED disponibile opțional, cu o grilă redesenată și cu mânere escamotabile, așa cum a primit și Velar.

Producătorul britanic a vrut să facă din cabina noului Evoque un spațiu luxos, dar și verde.53 de sticle din plastic vor fi folosite pentru construirea fiecărui interior de Evoque, care se vor alătura unor materiale exclusiviste, cum ar fi lemnul de eucalipt și lâna.
Sistemul dezvoltat in-house de Range Rover, Touch Pro, pune la dispoziția celui aflat la volan informații relevante redate pe un ecran de 10 inci, pe instrumentarul de bord complet digital de 12,3 inci și pe un head-up display, care îl ajută pe acesta să nu își ia privirea de la drum.
Mai apare un ecran la bord, care ia temporar locul oglinzii retrovizoare, atunci când vizibilitatea spre spate este obturată. Acesta preia imaginile captate de o cameră de 1,7 megapixeli, montată pe acoperiș. Sistemul care poartă denumirea ClearSight poate fi activat cu ajutorul unui buton aflat în spatele oglinzii retrovizoare.

Noul Range Rover Evoque (38)

Noul Range Rover Evoque 

Ampatamentul acum mai lung cu 20 mm îi asigură un spațiu interior mai generos. Și portbagajul lui Evoque a crescut până la 591 de litri, primind 16 litri în plus față de versiunea pe care o înlocuiește.

Range Rover aduce în gamă și o versiune mild-hybrid, care va fi disponibilă doar pentru versiunile cu transmisie automată. Tehnologia integrează un sistem de 48 de volți și o baterie litiu-ion de 200 kWh. la viteze sub 17 km/h, motorul convențional se oprește complet atunci când șoferul frânează, pentru o eficiență sporită. Range Rover promite astfel o economie de combustibil de până la 6%.

Noul Range Rover Evoque (37)

Noul Range Rover Evoque 

Trei motoare pe benzină, cu 200, 250, respectiv 300 de cai putere și trei diesel, cu 150, 180, respectiv 240 de cai putere, sunt opțiunile pe care le pot alege viitorii clienți de Evoque. Versiunea entry-level primește transmisie manuală și tracțiune față, iar celelalte vor veni cu transmisie automată și tracțiune integrală.

O versiune PHEV cu motor de 1.5 litri cu 3 cilindri și motor electric de 80 kW, își va face apariția anul viitor.

Noul Range Rover Evoque (13)

Noul Range Rover Evoque

Mașina a intrat deja în producție în Marea Britanie, acolo unde are un preț de pornire de 31.600 de lire sterline.

Pe Elena o găsiți la MissAuto

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

4 greșeli de stil pe care italiencele nu le fac niciodată

Cum să alegi haine elegante și confortabile? Descoperă 3 sfaturi utile

Sunt femeie și-mi plac mașinile. Puternice

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro