Nu-mi pot găsi un bărbat

4 April 2015

Nu pot să îmi găsesc o relaţie, spune ea, în timp ce îşi şterge ochii cu şerveţelul portocaliu din cutia de pe masă. E o femeie extrem de exotică, parcă desprinsă dintr-o pictură de Ev Mediu, cu un corp extrem de subţire, păr negru, ondulat, piele albă, aproape transparentă.

Îmbrăcată din cap până în picioare, ca în codul ţărilor arabe, pare să facă un efort pentru a-şi ascunde corpul. Este convinsă că este bântuită de vreun demon şi se roagă fierbinte la biserică să scape de el. Demonul? Obişnuitul vizitator nocturn pe care, în credinţele străvechi, îl numea lumea “Zburătorul”… orgasmul spontan. 🙂

orgasm

Corpurile care trăiesc în armonie cu sufletul purtătorului emit un fel de semnal secret… nu, nu vorbim aici despre excesivele revărsări de decolteu şi tivurile mult, mult prea scurte ale fustei, despre buzele prea plin de acid hyaluronic şi genele false. Vorbim despre acel semnal care vine, natural, peste cei din jurul persoanei respective, ca un flux şi un reflux lent, dulce: armonia şi atracţia sunt surori gemene.

Găsirea intimităţii începe cu tine. Deci… dezbracă-te în oglindă, încetează să îţi mai încercuieşti părţile care nu îţi plac şi uită-te la cele pe care le adori, apoi decide cum vrei să le porţi, în triumf, ca pe o ţinută de gală.

Dacă vrei să afli mai mult despre tine, în căutarea sau în aprofundarea unei relaţii, înscrie-te aici la primul eveniment Catchy, din 25 aprilie.

Pe Andreea o găsiți și aiciCitiţi şi

Un om fără viitor e de plâns la 20 de ani. După ce a trecut de jumătatea vieții e de plâns dacă nu are trecut

Viața

Cine ți-a spus că trebuie să te dezbraci ca să faci dragoste?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. PG / 10 December 2015 11:15

    Reversul autodezvoltarii personale, iti dai prea multa valoare :))))))

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro