Vreau şi eu pe cineva!

2 April 2015

Primul eveniment din şirul de conferinţe şi seminarii Catchy – Finding and Keeping The One – va avea loc pe 25 aprilie, la Hub-ul spiritual Hermitage, Str. Mihai Eminescu, nr. 127.

Vom explora împreună metodele şi tehnicile de lucru cu noi înşine pentru a găsi pe “cineva” – acea persoană la care aspirăm şi visăm – şi pentru a clădi o relaţie stabilă şi plină de recompense cu acea persoană.

Află la conferinţa de dimineaţă ce te ţine pe loc, vino la seminarul de după amiază ca să înveți cum poţi lucra cu tine pentru a atrage perechea potrivită şi pentru a atinge un nivel profund al legăturii şi comunicării în cuplu.

îmbrățișare

Vei beneficia de sprijinul a doi specialişti în lucrul cu emoţiile:

Andreea Ionescu, facilitator black belt şi consilier de dezvoltare personală

Ian Stabler, specialist în terapie reconstructivă şi eliberare emoţională

Andreea şi Ian lucrează separat de peste 20 ani şi împreună din 2012 pentru a oferi participanţilor la cursurile şi evenimentele lor  pacea, libertatea şi bucuria. Mai multe informaţii despre ei găsiţi la Are you ready to Grow? 

Ţinuta: cât mai lejeră, în special pentru cei care participă la a doua parte a zilei. Spaţiul este unul de linişte, codul este “fără pantofi”.

Rezervă-ţi locul şi află mai mult trimiţând un mesaj pe adresa office@catchy.roParticipanţii preînscrişi vor fi rugaţi apoi să completeze un formular de pre-evaluare. Intrarea: 50 lei pentru conferinţă şi 100 lei pentru seminar.

Citiți și Nu-mi pot găsi iubirea, Dacă aștepți să se întâmple minune, încetează să mai alergi, Nu te mai teme atât că-l pierzi și Nu-mi pot găsi un bărbat.Citiţi şi

41

Unde nu e iertare, de multe ori e pace

Viața este un cadou pe care îl despachetăm în fiecare zi

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Popescu Raluca / 25 May 2015 21:42

  Salut,

  ar fi dragut sa facem asa ceva si-n CT.
  Scrieti-mi pe raluca.popescu@carturesti.net, va rog, si ne-organizam negresit!

  Reply
 2. Emma / 4 April 2015 10:41

  Va asteptam si la Cluj!

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro