Nu sunt Zâna Zorilor, dar nici Muma Pădurii nu sunt…

14 January 2018

liana vatamanu (2)Citesc un articol (Slabele), scris de o femeie, care mă face să merg și să mă uit în oglindă. Nu sunt Zâna Zorilor, dar nici Muma Pădurii nu sunt. Nu sunt grasă, dar nici foarte slabă nu sunt. N-am 1,80 dar nici 1,50. Nu sunt prea deșteaptă, dar nici făcută la beție nu sunt. Sunt un om simplu, obișnuit. Îmi place muzica, îmi plac filmele, îmi place să citesc, îmi plac călătoriile, îmi plac multe lucruri, dar n-am făcut o pasiune pentru ceva anume. Mi-ar fi plăcut să pot cânta, după cum mi-ar fi plăcut să joc în filme, pe care doar le vizionez. Ha! Vrabia mălai visează! Și câte vrăbii sunt în țara asta… deschide televizorul sau niște reviste și o să vezi la ‘vrăbii’, că ți se acrește rapid de talente botoxate…

Mă scutur de iluzii și rămân eu. Îmi spun că nu contează ce gândesc alții despre mine. Știu că sunt o femeie obișnuită, care vine de la serviciu și caută puțină relaxare în lumea asta plină de prea mult. Prea multă bârfă, prea multă gălăgie, prea multă minciună, prea multă răutate, prea multă invidie, prea multe farduri aplicate parcă cu trafaletul în încercarea de a acoperi adevărul ce nu poate fi acoperit, prea multă ignoranță, prea multă frustrare, prea multă ură, prea multă neliniște, prea multă suferința, prea multă nedreptate, prea multă frică, prea multă boală, prea multe arme, prea multă nesiguranță, prea multe amenințări, prea multă neîmplinire, prea multă imaginație folosită la modul tendențios, prea multă dorință de ‘îți arăt eu cine sunt’.

d08af55c3c132937d429330305423ba4

 sursă foto: google.co.uk

Dar și de prea puțin. Prea puțină dragoste, prea puțină sinceritate, prea puțină liniște, prea puțină înțelegere, prea puțin altruism, prea puțină recunoștință, prea puțină politețe, prea puțin suflet.

Atât de prea mult și prea puțin te poate lăsa în derivă, dacă ești mai sensibil și pui la suflet.

De aceea închid ochii minții, încercând să mă strecor printre tot ce e prea mult sau prea puțin, ca să pot pași în mâine zâmbind. Și ca să pot să mă plac. Că altfel m-aș defini singură ca fiind o nemulțumită. Și ar fi prea mult.

Pe Liana o găsiţi întreagă aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Viața

Dragostea e fiica ploii

Cine ți-a spus că trebuie să te dezbraci ca să faci dragoste?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro