Nu vreau să te schimb

20 February 2018

Lasă-mă să îți spun ce îmi place cu adevărat la tine. Liniștea… cea pe care o emani din priviri. Aaa… și sentimentul de siguranță. Că ar putea veni sfârșitul lumii, dar nici că ar conta, pentru că, oricum, nouă nu ni s-ar putea întâmpla nimic rău.

cuplu flori imbratisare

Lasă-mă acum să îți spun și ce nu îmi place la tine… Ahhh… N-are importanță. Nu există lucruri care să nu îmi placă, ci doar care reușesc să mă calce pe fiecare celulă nervoasă. Însă aleg să le ignor de fiecare dată. Eruperea vulcanului interior nu și-ar avea rostul. N-ai înțelege oricum. Iar decât să dau explicații, prefer să elimin din start orice formă de manifestare.

Pentru că, oricum, ești un copil captiv într-un corp de adult, obligat să crească, să își asume responsabilități. Nu mi-aș dori să devin una dintre ele. Responsabilă pentru mine, pentru faptele mele și consecințele lor sunt doar eu. Nu mi-aș dori nici să te schimb. Am învățat de-a lungul vieții că este imposibil acest lucru, la fel cum nici mie nu mi-ar plăcea că cineva să încerce să mă transforme. Nu mi-aș dori nici să reprezint un pericol pentru tine și nici pentru realizările tale de până acum.

Ele reprezintă o viață de-a ta, eu – alta. Și întotdeauna vom merge în paralel.

Guest post by Masquerade Woman

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Mami, îți mulțumim că ne-ai luat din Ucraina!

Zeiță să fi fost

De când mă știu, am luptat împotriva firii mele. Până azi!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro