O discuție interactivă despre frumusețea feței, între profesioniști

18 November 2019

Patru pentru frumusețe

Ce face un chirurg BMF? Se ocupă cu tratamentul chirurgical a întregii zone buco-maxilo-faciale. Operează scheletul feței, schimbă unghiuri, colaborează cu ortodontul. Ce face un ortodont? Îndreaptă dinții, schimbă aşezarea țesuturilor moi prin unghiuri nou create, iar dacă intervine și medicul estetician, un chip poate fi perfect. Ce face un medic estetician? Acționează cu anumite proceduri asupra feței și nu numai, corectează asimetrii, imperfecțiuni. Un make up artist adaugă culori și umbre si deasemenea poate crea un chip perfect și numai pentru câteva ore.

Vedeți cum se întrepătrund lucrurile? Pentru a avea o viziune și mai bună, dr. Oana Laslău vă invită la o nouă întâlnire din seria Healthy Talks & Orthodontics. Startul a fost dat în această vară, iar acum este momentul unei noi întâlniri, relaxată și neprotocolară, cu invitați speciali. Care vor aborda, prin discuțiile lor, noile frontiere ale frumuseții și sănătății chipului nostru cel de fiecare zi.

Cine sunt invitații speciali

Dana Petrina – Make up artist, Dr.Adrian Alexandru – Medic Primar Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă, Dr.Mircea Laslău – Medic Specialist Chirurgie BMF, Cătălin Dumitru – Medic Primar Chirurgie BMF.

Această nouă întâlnire din seria Healthy Talks & Orthodontics va fi moderată de Dr. Oana Laslău – Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dentofacială,  Doctor în Științe Medicale și Co-fondator Ortogether.

Evenimentul se va desfășura joi, 21 noiembrie, de la ora 19.00, la sediul Ortogether (strada Dr. Panait Iatropol nr 4, Cotroceni).

Pentru mai multe detalii contactați smile@ortogether.ro sau irina@wagnerarte.ro.Citiţi şi

Liguria, mon amour!

Îndrăgostește-te de o femeie care nu are nevoie de tine

Cum să-ți menții pielea frumoasă de-a lungul anilor: 10 sfaturi de la experți

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro