O femeie foarte curajoasă

7 February 2013

Are 35 de ani, a suferit o dublă mastectomie, e condamnată la moarte, dar a pozat la Paris în rolul unei prinţese. Şi, spune ea, s-a simţit ca într-o poveste, care speră să fie un exemplu pentru alte femei aflate în aceeaşi situaţie ca şi ea.

„Am vrut să pozez pentru a le arăta femeilor diagnosticate cu cancer că au motive să se simtă frumoase şi atrăgătoare” a declarat Jill Brzezinski-Conley, care a primit vestea tulburătoare înaintea celei de-a 32-a aniversări. Au urmat sesiunile de chimioterapie şi numeroase intervenţii de reconstrucţie după operaţia prin care şi-a pierdut ambii sâni, dar, un an mai târziu, a aflat că boala s-a extins şi la oase şi că se află în fază terminală. Dar Jill nu şi-a dorit să încheie aici călătoria, aşa să a rugat-o pe o prietenă fotograf să o pozeze, pentru a arăta oamenilor şi mai ales celor care cumpără reviste în care se vorbeşte despre cancer cum arată cu adevărat o femeie în acest stadiu. Buna ei prietenă i-a trimis fotografiile unei alte fotografe, care a fost uimită de frumuseţea lui Jill şi a chemat-o la Paris, oraş pe care nu-l mai vizitase niciodată, pentru un pictorial. Nu a vrut să poarte protezele, tocmai pentru a arăta că boala de care suferă nu i-a deformat frumuseţea interioară şi exterioară. Şi câte asemenea prinţese mai există în jurul nostru…Citiţi şi

Începe One World Romania 14!

Mâncare și obiecte: epoca de aur

Noaptea ca proștii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro