O iubire, doi oameni şi…

25 February 2012

Loin de moi cet amour qui ne connaît pas de mesure– Rabindranath Tagore

Femeile poartă în sufletul lor un război nestins de generaţii. Asta îmi confirmă aproape toate femeile din jurul meu, cu relaţiile lor tumultuoase, cu separări şi despărţiri.

Adesea, războiul începe când femeile cer bărbaţilor să renunţe la cele trei atribute ce îi definesc. Adică exact acelea care ne atrag. Pentru că, nu-i aşa, noi vrem iubire. Declarată cât se poate de des şi în nenumarate feluri. Nu putem accepta inhibarea afecţiunii.

Nu cunosc nicio femeie care s-ar putea îndrăgosti şi ar putea trăi cu un bărbat sensibil şi emotiv, deloc ambiţios şi protector ca o a doua mamă, deşi multe sunt în căutarea acestui tip. Când îl găsesc, raportul de putere, adică războiul despre care spuneam la început, face ca în scurt timp lucrurile să fie imposibil de negociat.

Bărbaţii şi femeile au culori diferite, iar destinele lor se unesc şi se dezbină. Uneori ajung să convieţuiască şi să evolueze, în ciuda neînţelegerilor inerente, ce se ivesc în mod natural. Albastrul lui şi galbenul ei nasc noi şi noi nuanţe. Asta pentru că unii găsesc cel mai rar ingredient al unei relaţii: încrederea.

O iubire, doi oameni şi încredere. Fără claustrofobie emoţională.Citiţi şi

Despărțiri (7) – Ce-ar trebui să ne spunem la final

În câte feluri îi poți spune c-o iubești

Haideți să mai credem în povești!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,696 views
Tag-uri: ,

Your tuppence

 1. ale / 25 February 2012 22:02

  Interesanta ideea de claustrofobie emotionala…cred ca multe cupluri sunt in situatia asta.

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro