Onomolliwood = Africa + Hollywood

26 November 2013

Dacă nu v-aţi întrebat, imaginat, niciodată cum ar arăta unele filme celebre de la Hollywood într-o interpretare africană, e momentul să priviţi această colecţie extraordinară de fotografii, numită Onomolliwood. A fost realizată în Senegal, Africa, de doi fotografi talentaţi, senegalezul Omar Victor Diop şi francezul Antoine Tempé. Ei au ales modele africane şi au recreat, în imagini senzaţionale, scene clasice din câteva filme faimoase şi îndrăgite în toată lumea.

Breakfast at Tiffany’s

Blow-Up

Thelma & Louise

The Matrix

Frida

American Beauty

Cei doi au explicat că procesul creativ al acestei serii este extrem de familiar cu modul în care se realizează arta contemporană în Africa: prin adaptarea conceptelor şi stilurilor din oricare parte a lumii pentru a se potrivi experienţelor africane, dar păstrând spiritul original al poveştii.

Sunt impresionante creativitatea şi rafinamentul celor doi şi, de ce să nu spunem, unele imagini realizate de ei chiar pot depăşi originalul prin frumuseţe, culoare, personaje! Sau ni se pare nouă? 🙂Citiţi şi

Guerlain – povestea Rouge G continuă

A murit Milos Forman

Sfaturi de la un bărbat care a pierdut tot

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,153 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro