Papa Francisc râde la majorete

3 February 2016

Papalitatea manifestă o deschidere din ce în ce mai mare față de cele lumești. Ochii Papei Francisc s-au bucurat miercuri, 3 februarie, de evoluția unei echipe de majorete de la American Circus, iar gura i-a zâmbit. La poza de final, liderul catolicilor din întreaga lume a pozat alături de fete, ușor șifonat, dar fericit. Apreciem deschiderea și manifestarea laturii umane.

papa si majoretele

Foto: AFP / GETTY IMAGES

Se deschide primul muzeu subacvatic din Europa şi din Atlantic

În insula spaniolă Lanzarote, se deschide, din 25 februarie 2016, Museo Atlantico. Dacă vă tentează ideea, trebuie să știți mai întâi că se află la 14 metri sub nivelul mării și că aveți nevoie de echipament special pentru scufundări. Principalul grup statuar, The Rubicon (realizat de Jason de Caires Taylor), înfățișează 35 de persoane care se îndreaptă către un punct imaginat ca un portal către o altă lume. Sensul muzeului de artă modernă nu este doar unul artistic, ci este îndreptat și către favorizarea perpetuării unor specii marine, fiind gândit ca un recif artificial. El va fi completat de o grădină botanică, pentru a sublinia intenția de a stabili o legătură mai strânsă între artă și viață.

The Rubicon

The RubiconCitiţi şi

Frumosul nu e gratis

Despre frică

„Crede și nu cerceta!” e o mare minciună

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
522 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro