Pentru restul problemelor există orgasmele

15 January 2015

Marius AgapeSunt pătimaş, recunosc, chiar dacă sunt o fecioară veritabilă, dar am învăţat să nu mai interpretez totul în mod personal şi să iau decizii la cald, chiar dacă este o polemică la serviciu, o ceartă cu un prieten sau o divergenţă cu iubita. Mă antrenez, de ceva vreme, să privesc întîi prin ochii celuilalt. Este drumul cel mai scurt pentru afla răspunsul corect la orice problemă sau pentru a lumina creierul înnegrit, şi functionează, cel puţin la mine.

Sunt început de bărbat, şi nu este o formulă de alint, efectiv cred că-mi voi putea demonstra bărbaţia cu adevărat doar în momentul în care voi deveni tată şi voi juca magistral acest rol. La fel cred şi despre femei.

Sunt în faza în care exersez să le iubesc pe toate. Toate femeile din trupul uneia. De aici şi “furia” mea din prima parte. Mereu descopăr că mai este una în plus. La început o urăsc pentru că mă surprinde, şi-mi ia mereu ceva timp să o înteleg. Într-un final vreau să le descopăr si să le iubesc pe toate, nu că n-aş şti ce vor. Am înteles cîteva, vezi aici

Nici măcar nu mă interesează să aflu ce vor femeile, toate femeile. Nu sunt un filosof contemporan care să descopere adevărul absolut folosindu-mă de uneltele secolului 21. Vreau să aflu adevărul meu. Atît! Iar cea mai bună documentare este viaţa mea cu întîmplările ei, bune sau rele. Consider că sinceritatea este cea mai sigură armă în orice fel de “război”, de aceea nu încerc să-mi imaginez întîmplări, ci punînd pe hîrtie anumite sentimente, trăiri, întîmplări trăite la un moment dat, exact aşa cum le-am perceput eu, voi putea înţelege ce vreau eu, de fapt, şi mai ales ce fel de femeie vreau.

love

Da, mă atrag femeile puternice. Prin femeie puternică înteleg feminitate în primul rînd, creativitate, inocenţă şi ambiţie. Despre inocenţă am aflat mai tîrziu şi cuprinde blîndeţe, emotivitate şi bunătate, şi parcă o văd pe bunica cînd mă aştepta la poartă, la începutul verii. Tremura de fericire la gîndul că venim la ea cu cel puţin o lună înainte. Feminitatea face o femeie frumoasă, iar o femeie frumoasă este feminină în toate formele ei, natural, fară antrenamente în oglindă sau punînd în practică sfaturi care au funcţionat la altele. Feminitatea este diamantul cel mai preţios dintre toate bijuterile din caseta ei. Creativitatea reprezintă puterea de a găsi cele mai bune soluţii pe loc, în situaţii de criză, timp şi spaţiu. Unui bărbat îi este mult mai greu, nu va ajunge niciodată la performanţele ei. Creativitatea mai înseamnă şi imaginaţie, gîndire limpede şi logică ancorată foarte bine în culisele vieţii. O astfel de femeie nu va greşi niciodată cînd este vorba despre interesele ei. Fie că e familia, cariera sau evoluţia ei ca om la mijloc. Este atentă la tot ce mişcă şi va lupta pînă la epuizare şi încă un pic, precum leoaica pentru puiul ei. Pentru ea nu există riscuri să nu şi le asume, iar sentimental ăsta vine dintr-o dorinţă nativă, ambiţie de fier, lucru greu de înțeles şi pus în practică de noi, bărbaţii comozi şi mult mai leneşi.

Ea vrea un singur lucru, să fie mereu la locul potrivit, la timpul potrivit. Pentru restul de probleme există orgasmele.

Iar eu nu sunt un modest, dar cu siguranţă acest păcat va fi dulce pentru ea. Femeia mea.

P.S. Această parte a doua nu reprezintă vreun răspuns sau vreo justificare, este doar o completare. Textele scrise pe o platformă online reprezintă doar o opinie, un gînd, o frămîntare, iar diferendul de opinii cu siguranţă este drumul spre cunoaştere şi evoluţie. 🙂

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

“Toți avem un înger. Nimeni nu merge singur: nimeni!” (Papa Francisc, de sărbătoarea îngerului păzitor)

Despre cum să-i lași să plece, având inima împăcată. Despre cum să pleci tu cu grație și recunoștință

A trăi este o artă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. sebastian / 15 January 2015 21:11

  Imi pare rau dar ciornele n-ar trebui sa treaca filtrul. Catchy m-a obisnuit cu alt nivel. Poate sunt eu …

  0
  0
  Reply
 2. Gogu / 15 January 2015 14:36

  Pai ori esti fecioara ori esti curva, hotaraste-te

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro