Prinţesa Diana ar fi împlinit azi 50 de ani

1 July 2011

Astăzi, 1 iulie, prinţesa Diana ar fi împlinit 50 de ani. Viaţa ei s-a terminat brusc şi violent, însă, în urmă cu 14 ani. Frumoasă, dar sensibilă şi vulnerabilă, a dus o viaţă dulce-amară despre care s-a scris mult.

Fiica celui de-al 8 lea Conte Spencer, născută în inima rece a unei familii cu sânge albastru (familia Spencer este una dintre cele mai vechi familii nobiliare britanice, având relaţii apropiate cu Casa Regală de mai bine de 500 de ani), dar destrămată, Diana s-a confruntat mai târziu cu disoluţia propriului cămin şi cu tumultul unor poveşti de dragoste ce n-au reuşit să-i aducă acea stabilitate şi fericire visate.  A fost pusă la zid de Casa Regală, însă a fost adorată de milioane de oameni pentru pasiunea şi dedicarea cu care s-a implicat în acţiunile sale de caritate.

High 50 a invitat o serie de specialişti (stilişti, jurnalişti, psihologi, scriitori) să creioneze viaţa Dianei, aşa cum cred ei că ar arăta ea astăzi. Deşi nimeni nu poate şti cum ar fi arătat, trăit şi iubit Lady Di acum, vă recomandăm articolul pentru că oferă un insight nuanţat  al vieţii şi personalităţii prinţesei.Citiţi şi

Rochia în care Diana a dansat cu John Travolta, din nou la licitație

Diana, fără fard

Greutatea dragostei în carate – cele mai scumpe inele de logodnă


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro