Prinţul Charles îi ia locul lui William în topurile de modă

Georgiana Voinea

9 April 2012

Prințul Charles se află pe locul 50 în clasamentul celor mai bine îmbrăcați bărbați din 2012, realizat de revista GQ din Marea Britanie. Fapt cu atât mai surprinzător cu cât prințul William nu se regăsește nicăieri în top.

 

Când ne gândim la stil și la Casa Regală britanică, primii care ne vin în minte sunt William și Harry. De fapt, prima care ne vine în minte este noua ducesă de Cambridge, Kate Middleton, urmată de sora ei Pippa, dar pe locurile 3 și 4, categoric, sunt cei doi prinți. Surprinzător, GQ nu este de aceeași părere. Prințul Charles este pe locul 50 în clasament, fiul său Harry pe locul 25, iar Prințul William… nu-i. Donatella Versace spune despre prințul Charles că este “imaginea gentleman-ului britanic, dincolo de modă, un arhetip al stilului”.

Nu îndrăznim să o contrazicem pe Donatella, dar parcă “un arhetip al stilului” nu este chiar prima expresie care ne vine în minte când analizăm costumele Prințului de Wales…Citiţi şi

Regele Mihai – o lumină de speranță în întuneric

Jean Touitou – “Nu e nevoie să îţi arăţi sânii ca să fii sexi!”

E oare treaba ambasadorului Marii Britanii să doarmă sub cerul liber pentru bucureștenii fără adăpost?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
824 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro