Profesorica în chiloţi

29 March 2016

Constantin CucuGemma Leird este o tânără profesoară suplinitoare, de 21 de ani, care până nu demult lucra la o școală primară din Anglia.

Fiind, spre deosebire de multe din compatrioatele sale, mult mai antropomorfă și mai slăbuță, domnișoara profesor a realizat că pe dânsa lenjeria tinde să cadă bine.

Mai mult, viața a arătat că postarea acestor poze în neglijeu pe facebook a rezultat cu repeziciune nu numai într-o aglomerație de likeuri echivalentă cu cea a țânțarilor într-o secție de hematologie cu storurile ridicate, dar și o apreciere superioară din partea acestora a celorlalte gânduri, panseuri, citate și flori postate sau tagg-uite între două ore cu elevii.

Gemma LeirdGemma Leird

De fapt, o întreagă comunitate de englezoi sensibili la frumos așteptau zi de zi rezultatul drumurilor domnișoarei la Victoria’s Secret, printre ei aflându-se și tatăl unuia din elevii duduii.

Numai și numai neglijența vinovată a acestuia de a lăsa laptopul deschis a condus la conștientizarea, din partea mamei și a soacrei, a pericolului educațional și didactic în care evoluau, deopotrivă, copilul și tatăl familiei.

Căci ce bază poți avea că micuțul dințat ar putea vreodată înțelege și pronunța diftongii necesari o viață întreagă de la o pisy capabilă a-i dezorganiza pe cei ai dințatului păros al familiei? Și cum ai putea, în context, să te bazezi pe relatările soțului de la ședințele interminabile cu părinții la care, iată, de atâtea luni acesta insistă să se ducă?

Așa că s-au luat măsurile necesare și directoarea școlii a fost notificată că, într-o lume în care tânăra generație ar trebui educată în spiritul femeii puternice în budigăi, taman elevii respectabilei instituții erau expuși la o alternativă oribilă.

Apărarea jenantă a tinerei profesoare, care tot repeta faptul că ținutele ei la școală diferă extraordinar de mult de cele de pe facebook, nu a avut, după cum era și normal, vreun impact asupra judecăţii unei doamne care din întreaga garderobă a domnișoarei de-abia ar fi găsit material pentru un hemichilot, așa că tânăra a fost, până la urmă, concediată.

Pentru evitarea pe viitor a unor astfel de incidente periculoase, cred că numai și numai o limită minimă acceptabilă la cântar și demonstrarea din partea tinerelor aspirante a unei mustăți cât de cât rezonabile ar putea asigura o minimă protecție.Citiţi şi

După o lungă perioadă de vorbit și iubit online am vrut să te cunosc

Te vaccinezi, nu te vaccinezi, vremea Covidului trece

L-am zărit și am salivat

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro