Promoţii de primăvară la clubul de echitaţie Equestria

catchy

30 March 2012

După o iarnă dificilă, Clubul Equestria demarează în forță sezonul de primăvară, atât cu promoții speciale pentru cei mai fideli clienți, cât și cu diversificarea activităților ecvestre și campestre de sezon.

Clubul a pregătit oferte speciale pentru cei dornici să-și perfecționeze abilitățile de echitație, dar și să se bucure în tihnă de farmecul peisajului natural din împrejurimi. S-au reluat antrenamentele în aer liber şi s-a redeschis și sezonul la plimbări călare.

Toți elevii școlii de echitaţie a clubului Equestria pot beneficia de abonamente de 10 lecții de călărie, care, pe lângă o reducere a prețului de 10% per lecție, includ și un bonus:  a 11-a lecție este gratuită. În plus, la două abonamente succesive, au reducere de 10% la orice cumpărătură din ofertantul magazin cu produse de echitație din incinta complexului de agrement de la Tâncăbești. Aşadar, pe cai, doamnelor!Citiţi şi

Reset life

Fițe, figuri vs eleganță și stil

Dacă iubiți caii, veniți la spectacol!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
704 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro