Rebecca Law și florile suspendate

26 April 2014

Căutând oarece informații despre grădinărit am descoperit-o pe englezoaica Rebecca Louise Law și fabuloasele ei instalații florale. După ce am reușit să închid gura și să nu mai scot derutante sunete extatice, m-am decis să vă spun și arăt și vouă ce se poate face cu tone de imaginație și creativitate din mii de flori tăiate, cărora artista le prelungește glorios viața.

Maecenas Diner 2013 Arnaud Ostrowski

Rebecca este fiică de grădinar, crescută printre câmpuri de flori cât vezi cu ochii. De mirare ar fi să nu faci când ești mare ceva legat tot de ele… Și, dacă tot e să faci ceva,  în loc să rămâi la fermă să ajuți la cultivat, recoltat și livrat, te duci la Universitate și apoi iată, recreezi grădini cu susul în jos, atârnate de tavan, de exemplu.

rebecca-louise-law

Artă și tehnică îți spui după ce mai privești și câteva filmulețe de la realizarea instalațiilor grațioase, poetice, unele chiar grandioase. Cât despre emoțiile pe care le-ai încerca pe sub sub florile și plantele decorative din care le croiește cred că cel puțin la prima lor vedere ar fi copleșitoare. Ei, dar până om ajunge noi în vreun muzeu, galerie, catedrală ori magazin de lux (pentru că au ochit-o și Hermès, Cartier, Jimmy Choo sau Gucci), să ne mulțumim cu niște fotografii, zic.

Hermes-rex

 

chelsea flower show hero

 

rebecca-louise-law-3

 

rebecca louise law 1

 

2 rebecca-louise-law

 

3 rebecca-louise-law

 

4 rebecca-louise-law

 

5 rebecca-louise-law

Iată și cum se realizaează aceste instalații florale.Citiţi şi

Avea pe alta! Oficial

Daţi-mi un muzeu şi eu o să îl umplu!

It’s all about Jazz…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
868 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro