Să fii femeie înseamnă…

22 January 2017

claudia-baneaCe-ai zice dacă ţi-aş spune că lumea în care trăim s-a născut datorită dorinţei bărbatului de a nu fi singur şi alegerii femeii de a fi liberă?

Povestea ar suna aşa. Pentru că Adam, strămoşul nostru, a fost cel care se simţea singur în Rai, Dumnezeu i-a dăruit-o pe Eva. Însă Eva a fost cea care a dorit să fie liberă, fapt pentru care prin liberul arbitru, cu care a fost înzestrat omul, ea a ales să nu se supună poruncii divine de a nu gusta din pomul cunoaşterii, aşadar a ales… libertatea.

Fără să ştie, în felul acesta, Eva a creat lumea. O lume a materiei, din păcate, care vibrează pe frecvențe joase, o lume în care se pot naşte conflicte, pentru că numai aşa se pot cunoaşte binele şi răul, doar trăindu-le.

De atunci, femeile, în mod tacit, conduc lumea. 🙂 Fiecare femeie este o Evă. De multe ori, femeia nu are habar câtă putere ascunde în sufletul sau, pentru că, dacă ar şti, s-ar folosi de ea şi viaţa ar fi mai puţin dezamăgitoare. Pentru că, da, noi, femeile, avem în noi o putere magică.

cuplu 7

Încă din pântece, copilul este puternic legat de mamă, practic depinde de ea, de relaţia acesteia cu ceilalţi, cu viaţa. Ulterior, femeia intră într-o relaţie şi îşi va influenţa partenerul de viaţă, prin felul ei de-a fi , de a gândi şi de a se comporta. Ea este cea care dă o anumită valoare relaţiei. Ea este cea care o duce către Rai sau Iad, sau altfel spus, spre stabilitate şi dragoste sau, dimpotrivă, spre… dezastru. Bărbatul este cel care a urmat-o. Iar fără el,  dorinţa ei de cunoaştere ar fi rămas doar un vis nerealizat. De aceea, trebuie preţuit. Cred cu convingere că femeia are puterea de a-şi ţine bărbatul lângă ea. Femeia adevărată. Ea este conştientă de feminitatea şi influenţa ei. Ea zâmbeşte şi ascultă. Este puternică, însă nu la modul acela înţeles greşit în ultima vreme. Feminitatea este cea care îi conferă forţă. Feminitate înseamnă iubire, vulnerabilitate, nebunie, emoţii, mister, fragilitate, seducţie, graţie, pasiune, magie… Şi nu, vulnerabilitatea nu este o formă de slăbiciune, ci este o dovadă maximă de curaj.

Femeia conştientă, se trezeşte şi devine maestră în viaţă. Dezvoltă în ea cele patru puteri fundamentale: puterea sexuală, puterea emoţională, puterea mentală şi puterea fizică. Ştie când şi cum să jongleze cu aceste energii şi cum să le folosească. Sexual şi emoţional se poate transforma foarte uşor în muză pentru bărbatul pe care îl iubeşte. Ea este femeia-magnet. Alături de ea, bărbatul va simţi întotdeauna ceva deosebit.

Să fii femeie înseamnă să ştii că tu, doar tu, poţi face lumea mai bună, indiferent de rolurile pe care ţi le asumi. Să fii femeie înseamnă să-ţi cunoşti toate aspectele sufletului, de la cele întunecate până la cele divine şi să ştii să le echilibrezi şi să ţi le asumi. Să fii femeie nu înseamnă să-ţi afirmi forţa strigând cât eşti de puternică, ci să ţi-o foloseşti nevăzută, neştiută şi cu multă înţelepciune. Nu înseamnă să te consideri superioară sau inferioară bărbatului, ci să înţelegi că Lumea …e Alegerea ta. Să ştii să dăruieşti necondiţionat, fără planuri şi strategii. Bărbați să fie, să înțeleagă!! 😉

Tu, femeie, eşti precum o priză, iar bărbatul tău, alături de tine, ar trebui să se alimenteze cu energia ta. Dă-i bărbatului tău din energia ta, astfel încât să nu fie nevoit să o caute în altă parte. Dacă tu ai ales Lumea, lasă Bărbatul să te aleagă pe tine!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Un nou început

S-a oprit planeta. A coborât cineva?

La 49 credeam încă că viaţa se termină când faci 50. Greşit!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro