Să nu mă lași singură la bătrânețe!

17 July 2016

Te-am găsit! Te-am căutat o viață întreagă și acum, când abia începusem să cred că voi fi singură, când mă obișnuisem în cele din urmă cu gândul solitudinii, ai apărut din visele mele, din dorințele mele incredibil de arzătoare și mi te-ai aratat, în chip de om și de înger, și mi-ai schimbat traiectoria. Și nu știu să scriu coerent despre tine. Poate pentru că noi nu avem o relație coerentă, pentru că noi nu suntem coerenți…

Suntem din bucăți de suferință, din fragmente de amintiri, din cioburi de iubire… Suntem doi suferinzi cu răni adânci, ce s-au întâlnit într-o zi obișnuită, cu puțin soare, ce au ieșit la plimbare și au împărtășit dureri comune, iar la final au decis să își bandajeze reciproc rănile. Vezi tu, noi încă ne întrebăm cum am ajuns aici, cum am ajuns să ne intersectăm privirile și sufletele, ce legături nebănuite s-au creat între noi, ce putere supraomenească ne leagă, cum am putut să ne unim în suflet și-n simțiri… Întrebările noastre, admirațiile noastre, durerile noastre, toate s-au unit pentru a ne aduce împreună. Și am mai spus…nu cred în lucrurile astea, nu cred că pot conduce către ceva bun.

Mi-am pierdut de multă vreme încrederea în oameni, am tot timpul senzația că sunt folosită, că sunt mințită. Nu cred nici în tine. Deși am ajuns să simt toate focurile de artificii alături de tine, însă, cu toate acestea, cred că, la un moment dat, mă vei dezamăgi și tu. Așa m-am obișnuit. Să trăiesc mari dezamăgiri. Cu toate astea, nu voi regreta nimic din ceea ce trăiesc acum alături de tine. Pentru că, indiferent de ce se va întâmpla, eu voi rămâne cu amintirea celor mai frumoase clipe din această viață. Oricât de mare va fi suferința, iubirea trăită alături de tine nu va putea fi ștearsă vreodată.

cuplu

M-am ghidat în această relație după „Iubește-mă ca și când ziua de mâine nu va mai fi!” Și așa voi continua. Îți voi oferi totul. Voi fi totul. Cu discreție, cu liniște, cu copilărie și cu bucurie. Voi fi ceea ce nu am fost până acum. Pentru că am pornit pe un nou drum. Pentru că am dorințe și mici așteptări și pentru că vreau să fiu fericită. Aștept să te rupi. Oare chiar o vei face? Sau voi mai pierde doar un număr de ani din această viață? Aș vrea să o faci. Știu că nu îți este bine, știu că îți dorești mai mult. Iar eu mi te doresc pe tine. Cu toate relele tale, cu toți demonii tăi, cu toate fanteziile și cu toate iubirile și pasiunile tale. Vreau să fredonăm eternitatea împreună, vreau să ne cântăm melodiile ținându-ne de mână, vreau să trăim împreună iubirea ce nu mai are nevoie de îndrăgosteală, să avem locul nostru în lumea asta nebună și rece.

Te aștept, iubitul meu, să mă iei de mână, să ne plimbăm pe malul mării, să numărăm stelele, să zâmbim lunii pline, să ne trăim… Acum ceva vreme mi-ai spus ceva, un lucru căruia eu i-am dat un alt sens decât cel pe care l-ai folosit tu și pe care ți-l voi spune și eu acum, în încheiere: „Să nu mă lași singură la bătrânețe!”

o cititoare

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cel mai puternic ingredient într-o relaţie de dragoste

De ce unele femei pot

Nu mai fusesem niciodată sărutată de un bărbat trecut de 40 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
16,930 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro