Scurt îndreptar pentru Velăntains Dei

13 February 2018

alexandra-pistolPentru poneiași:

Dacă iubitele sau soțiile din dotare vor să meargă la cele 50 de umbre ale lui Grey, nu vă bucurați prea tare, labagii mici. Ele vor să meargă acolo pentru finalul fericit, în care hormonii se reglează mai pe slow motion și se fac mai multe clatituțe cu siropel de arțar dimineața. Ele vor să vă demonstreze că iubirea adevărată există și învinge tot, nenorociți depravați ce sunteți!

 1. Dacă amanta vrea să meargă la cele 50 de umbre ale lui Grey, din nou, nu vă bucurați prea tare, destrăbalaților! Astea vor și pornoșag, dar și iubire. Numai că, de cele mai multe ori, nu cu voi, ci cu ăla care le însoțește la film.
 2. Punctul ăsta este strict pentru donjuanii refuzați și ignorați constant în online pe motiv de lipsă de cratimă, probleme de acord al subiectului cu predicatul și deja celebrul: “Cf, frumuas-o”. Nu mai râdeți de fetele singure și nu vă luați de aspectul lor fizic. Voi aveți acasă troli & gremlini & orci & mustăcioase. Și vă mai plimbați și cu câte un muțunache cu inimioare după voi. Alea măcar stau în casă, nu le vede nimeni.
 1. Dacă abia v-ați certat cu iubi a voastră și ea spune că e la o prietenă și bea o sticlă de vin, cel mai probabil așa e. Dar nu la o prietenă…

Valentines Day

Pentru fitze de fetitze:

 1. Făi, feticilor, nu mai cheltuiți bani pe desuuri sexi, tortulețe și șampanii. Doar pe lumânări… pentru că nenorocitul a vorbit toată dimineață cu alta și i-a dat și like-uri cu inimioară. Și acum tot cu aia vorbește!
 1. Sunteți singure și neconsolate? Îl mai țineți minte pe băiatul ăla din facultate care vă iubea, dar purta ochelari, era tocilar, avea mătreață și dinții galbeni? Nici ăla nu vă mai iubește. Și nu, nu îl căutați pe facebook ca să vedeți dacă s-a îmbogățit. E tot sărac, la fel de urât… numai că nu va mai iubește. #tristelorșipretențioaselor!
 1. Aș mai putea să scriu câteva puncte, dar n-o să mai citiți pentru că v-am dat foc cu punctul 1.
 1. Bine fie, doar unul. Dacă abia ați cunoscut un hăndrălău și găsiți la el în mașină un ruj, un rimel și ceva farduri de obraz, să nu-l credeți când va spune că e însurat și sunt ale soției. Cel mai probabil e reprezentant Avon sau Oriflame.

Hepi Velăntains Dei! Vă pupă sora voastră! Hai pa!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Te iert, dacă și numai dacă…

Din perspectiva femeii de pe locul doi

Festivaluri dedicate strugurilor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro