„Dimensiunea Fiţelor Pe Stomacul Gol”

29 April 2017

alexandra-pistolNumai mâine nu-i poimâine şi vine 1 mai. O zi magică şi de o încărcătură energetică mai ceva ca ziua lu’ Oreste şi Lorin Furtună la un loc.

Începând de azi, Autostrada Soarelui devine o poartă interdimensională prin care consumatorii de dansuri ombilicale, ritmuri de tarabane şi seminţe se teleportează către un tărâm feeric, o Nirvana învăluită într-un fum ciudat, matricea muzicii electronice… MAMAIA.

Odată făcută teleportarea către noua dimensiune, dispare pantoful de lac, cămaşa mulată şi coaja de sămânţă dintre dinţi, în locul lor apărând Conversul sau Jordanul (după buget), bluziţa lungă şi în colţuri, un colant absolut bărbătesc şi un fes aşezat cu mare grijă şi dichis în creştetul capului. Ăia mai neumblaţi încă îl poartă pe cel cu Cocaine&Caviar.

Pentru a se contopi cu muzica şi universul, se va renunţa la bateriile de „Fata în Iarbă” şi pentru efecte psihedelice nebănuite, se vor consuma cocktailuri de Aspirina, Ketonal, Sedatif PC şi, bineînţeles, Red Bull.

pitipoanca

Totuşi, Matricea este tulburată de apariţia nimfelor cu priviri de dominatoare şi caracter de atârnătoare, care nici de dragul deschiderii portalului către Dimensiunea Fiţelor Pe Stomacul Gol, nu vor să renunţe la tocul de 15 centimetri, buclele cu sclipici sau extensiile afro.

Altfel, #fieca acestă sărbătoare să fi dus la inaugurarea unei noi locaţii „La mia musica” pe malul „gârlii”, să fi dat startul producţiei de Gogoşica Fiţoşica pe 2017, iar market share-ul comercianţilor de hamsii să dea ruşine producătorilor locali de shaorme.

Știu, sunt o mega „heităriță”.

PS: Să-mi dați și mie un „cechin” la Loft!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Oamenii pentru care singurătatea a fost mereu o opțiune și un deliciu

Iubirea e acolo unde nu te aștepți: Ultimul Crăciun, Leila Sandra M.

Eu nu mai simt

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro