Secrete de femeie

28 September 2015

Sunt câteva atingeri care reuşesc să transforme orice femeie într-o zeiţă: mângâierea iubitului, îmbrăţişarea copilului şi privirile măgulitoare ale lumii. Aflată într-o permanentă căutare a echilibrului, precum în mersul pe sârmă cu tocuri – performanţă pe care, de altfel, o femeie a reuşit-o la propriu – pentru că, da, determinarea femeilor nu are limite, această fiinţă fără de care lumea şi-ar pierde mai întâi sensul şi apoi viaţa, continuă să uimească, reinventându-se fără să-şi piardă eleganţa şi rafinamentul.

femeie frumoasă

Ei, da, reuşita ei îşi extrage seva dintr-un secret, dar secretele sunt făcute pentru a fi împărtăşite la ceas de taină… mai ales astfel de secrete care, odată divulgate, îşi pierd aura de legendă urbană, transformându-se în accesorii la superlativ: Când o priveşti, zâmbetul ei inundă ziua. Străluceşte viu, senzual, diafan, cuceritor… magia se odihneşte în recipiente ușor de purtat, cu design răsturnat doar pentru a-şi elibera conţinutul exploziv de culoare dintr-o singură mișcare, conferind purtătoarei sale un aspect îndrăzneț și elegant! Avangardist, rujul Dior Addict  Lipstick, lansat încă din 2001, astăzi se prezintă într-o versiune menită să sfideze limitele strălucirii, în spiritul catwalk, lipsit de convenţii, fără ca asta să-i altereze rafinamentul: în inima sa aprinsă, se află o  monogramă  CD  translucidă,  ton-pe-ton, formată dintr-un strat superior ultra-strălucitor și ultra-hidratant cu „efect de gel”, întregul stick fiind, pentru prima dată, infuzat printr-o procedură Dior exclusivă, cu un miez moale, menit să se topească pe buze, netrădându-şi prezenţa fină şi lăsând pradă uimirii sincere doar culoarea şi formele lor senzuale, ca rezultat al sărutului Dior.

AddictLipStick_Texture_F39.tif

Dar staţi, mai am încă secrete de relevat… Lumina mată a tenului său tânăr se compune cu grijă, Backstage, dintr-o textură centrală cu rol de bază şi un înveliş anticearcăn, acţionând pentru zona feţei, a ochilor şi a buzelor. Într-un cuvânt FIX IT- bază&anticearcăn -, vedeta înfrumuseţării instant, a omogenizării tenului şi a rezistenţei rujului, reuşind să reîmprospăteze machiajul. Nu ştii că este acolo, însă efectele sale miraculoase uimesc şi invită la explorări senzoriale…

Amb_Lacombe_FdtFluidesForeverStar_FixIt_F39

Te ador… alchimia olfactivă îşi împleteşte dresurile, deschizând porţile ultimului tărâm secret pe care vi-l mai dezvălui acum: universul olfactiv creat de Francois Demachy, cu note lemnoase de santal (din Sri Lanka), de Ambrette şi extrase din Hibiscus. Textura lor mătăsoasă transmite eleganţă şi senzualitate, trădându-şi numele J’Adore Touche de Parfum. Un peisaj olfactiv al cărei autor îi este ea, femeia care-l personalizează cu nuanţa pielii sale, trecerea ei printre oameni căpătând unicitate.

parfum dior ok

Pe ea, femeia Dior, o cunoaşteţi cu toate simţurile, în timp ce bulversează cu dimensiunile întrepătrunse ale frumuseţii sale acum, însă, mai puţin tainice, nu-i aşa? Căci v-am învăţat să-i descifraţi misterele, doar pentru ca pseudo-vulnerabilitatea-i astfel creată să vă dea curaj s-o iubiţi…

Pe Cristina o găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Dior J’adore Infinissime – un înveliș al încrederii

BestSecret este în sfârșit în România: peste 3000 de mărci cu reduceri de până la – 80%

Charlize Theron și rochiile DIOR pentru covorul roșu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro