Semnează și tu petiția! Aproape toți criminalii în serie încep prin chinuirea animalelor înainte de a face primele victime umane

4 January 2020

“O cățelușă a fost grav rănită la Satu-Mare după ce mai mulți bărbați i-au băgat în gură o petardă care a explodat” apărea știrea în presă pe 1 ianuarie. “Distracția” avusese loc în noaptea de Revelion.

Cățelușa denumită Lia, după numele femeii care a salvat-o, a supraviețuit și se află sub tratament, după intervenția chirurgicală plătită tot de salvatoarea ei. Asociația Free Life a făcut apel la oameni să sesiseze poliția, iar pentru urgentarea prinderii vinovaților a oferit chiar o recompensă de 1000 de euro.

Poliția s-a autosesizat și a comunicat că ar fi vorba despre un grup de minori.

O femeie revoltată de cruzimea faptei a inițiat o petiție:

”Vă rog să semnați petiția privind pedepsirea minorilor din Satu-Mare care au băgat o petardă în gura unui maidanez. Dacă vă pasă de aceste suflete chinuite, vă rog să semnați! Dacă vreți o schimbare, vă rog să semnați! Să facă pușcărie unul dintre părinții fiecăruia dintre acei “copii”!”

Oamenii oripilați de gestul inuman au semnat. Până acum s-au strâns 15.417 la care noi deja am contribuit cred cu măcar o mie. 🙂

Puteți continua gestul de solidaritate AICI. Mulțumim!

Studiile din SUA arată că aproape toți criminalii în serie încep prin chinuirea animalelor înainte de a face primele victime umane. În România, o astfel de faptă se pedepsește cu închisoare de la trei luni la un an sau amendă.

Până în acest moment nu se cunosc făptuitorii.

Am ales o poză optimistă, care să ne încălzească inimile, mi s-a părut că Marina, câine-erou, care a salvat zeci de vieți în Mexic, seamănă un pic cu Lia.

Și încă ceva, să vă reveniți un pic după atâta răutate. Citiți aici despre cum își arată recunoștința o canguriță salvată pe când avea 5 luni. 🙂Citiţi şi

Merităm acest cuvânt și îl vom onora!

Nu de empatie aveau nevoie angajații instituțiilor de stat, ci de profesionalism

Așa-i povestea. Așa ți-o citeam și ție…

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Lucian Nica-Grosu / 30 August 2020 17:45

  Distinsa doamnă Lenghel Delia Ioana dorește oprirea acestor fapte criminale. Este nevoie ca acești minori să fie pedepsiți conform legilor aplicabile minorilor, sau parlamentarii să dea legi mai aspre pentru astfel de fapte barbare. Eu candidez ca parlamentar independent susținut de http://www.radumoraru.ro și doresc să reprezint interesele romanilor de pretutindeni. De asemenea sunt în poziție de conducere în Congresul mondial al românilor de pretutindeni. Găsiți pe Facebook mai multe detalii despre acest Congres care reprezintă românii de oriunde, din România și din Diaspora.

  După cum se spune, așchia nu sare departe de trunchi, deci adolescenții trebuie pedepsiți împreună cu părinții lor, dar nu mai mult decât pedepsește cineva pe proprii săi copii. Am 3 copii, uneori copiii fac trăznăi, dar trebuie educați să nu mai facă rele. Cine cruță nuiaua față de copil îl urăște, așa parafrazez din Biblie.

  Poate petarda distruge dinții copiilor, deci nu e o idee bună, că apoi trebuie să se cheltuiască cu dentistul… Dar o bătaie cu nuiaua în public pentru adolescenți și părinții lor e mai utilă pe termen lung.

  Dar de ce au ajuns adolescenții violenți? Jocurile violente pe calculator și educația sexuală oferită în școală sunt lucrurile rele votate de dl Johannis, actualul președinte care trebuie să își dea demisia azi. Violența încurajată în școală, acasă, în public, precum mineriadele și protestele stinse cu furtunul și impunerea măștilor care nu au nici o garanție că te protejează de Covid 19, sunt alte cauze ale violenței domestice…

  Inainte sa dăm pușcărie acestor minori, să facă pușcărie cei care fură voturi și sunt în Parlament.

  Lenghel Delia Ioana / 4 January 2020 17:14
  Să fie pedepsiți prin aceiași suferință, să treacă prin aceași durere prin care a trecut și biata cătelușă.
  Acesti criminali, chiar daca sunt minori ar merita să fie la fel de maltratați.
  Eu doresc pedepsirea lor!!!
  Pușcaria este o pedeapsa prea ușoară pt ceea ce au făcut. Merită o suferința muuult mai mare.

  1
  0
  Reply
 2. Lucian Nica-Grosu / 30 August 2020 17:02

  Pușcărie trebuie să facă cei care cumpără și vând petarde la minori. Cine mai îi crește pe minori dacă părinții lor ajung la pușcărie? Ajung atunci și minorii la pușcărie, și nu rezolvăm nimic. Noi plătim scump pe pușcăriași pentru întreținerea lor, deci nu e o idee bună.
  Se fac lucruri mult mai groaznice, 35 de milioane de copii avortați are pe conștiință România după lovitura de stat din 1989….
  Noi trebuie să ne rugăm, să postim 40 de zile, ca Mântuitorul Domn Isus, ca România să fie curățată de petarde, prezervative, pedofilie, prostituție, pornografie, puturoșenie, pile și relații, corupție, trafic de carne vie, droguri, alcool, abuzuri politice, fizice, spirituale 😭😭😭😭😭

  2
  0
  Reply
 3. Laura Simion / 10 January 2020 3:17

  Este clar ca cei care fac rau animalelor reprezinta un pericol public pt toata lumea! Trebuie prevazute faptele pe care urmeaza sa le savarseasca si actionat de la prima abatere, care deobicei este cu animalele!

  0
  0
  Reply
 4. Ana / 5 January 2020 15:42

  Ar trebui incarcerati! Sau sa plateasca parintii pt acesti bolnavi psihic/ntarziati mintal care mutileaza animale. Nu suntem datori ca societate sa suportam toate gunoaiele, care ne oripileaza prin cruzimea lor.

  7
  0
  Reply
 5. Ionescu Ioana / 5 January 2020 15:01

  Stop cruzimii animalelor. Sa fie pedepsiți cei care fac animalele sa sufere.

  5
  0
  Reply
 6. David Nela / 5 January 2020 8:34

  Voi v ati rănit vreodata???
  V a durut????
  Orice vietate maltratat suporta durerea..provocată de voi…paraziti..
  . Nu oameni!

  8
  0
  Reply
 7. Andreea / 5 January 2020 3:52

  Imi doresc sa fie pedepsiti acesti criminali. Daca e vorba de copii, sa fie pedepsiti parintii pt educatia ce le-a dat-o! Merg pe principiul : azi maltratam un catel, maine un om..

  5
  1
  Reply
 8. Lenghel Delia Ioana / 4 January 2020 17:14

  Să fie pedepsiți prin aceiași suferință, să treacă prin aceași durere prin care a trecut și biata cătelușă.
  Acesti criminali, chiar daca sunt minori ar merita să fie la fel de maltratați.
  Eu doresc pedepsirea lor!!!
  Pușcaria este o pedeapsa prea ușoară pt ceea ce au făcut. Merită o suferința muuult mai mare.

  11
  0
  Reply
 9. Veres Attila / 4 January 2020 14:20

  .

  0
  0
  Reply
 10. Bociu Roxana / 4 January 2020 14:00

  Stop cruzimii față de animale !!!

  8
  1
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro