Sex cu verighetă

3 October 2015

adina banea

“…Adina, crede-mă, nici n-ai idee cum mi-a fost ultima perioadă… ultimii 2 ani cred.
Simţeam lipsuri acute. Simţeam minus dorinţa lui de mine. Nu-l mai incitam.
Nu-l mai controversam.
Nu-l mai atrăgeam!! 
OMG!! zic către mine, când am realizat exact ce mă deranja.
OMG!!…
Doamne, că începusem cu retoricul ăla al meu, exagerat deja… dar eşti obişnuită, nu?? Hahaha…hahahaha!!!
Te iubesc, draga mea!! Îmi place de tine!

Aşaaa… ce ziceam?!? Ah! Da, mi-am dat seama că ne lipseşte sau, mă rog, îi lipseşte lui, cheful de sex cu mine.
„Auzi tu, neruşinare!!” îmi ziceam.
„Tocmai eu să păţesc aşa ceva? Arăt încă perfect! Sunt zveltă şi mlădioasă!! Exact cum m-a cunoscut!!! Sau nu mai sunt??” şi mă dezbrăcam apoi repede, goală de tot în faţa oglinzii, cuprinsă de un pic de panică.

“M-am rotunjit pe undeva? Oare de-aia nu îl mai atrag?? Hmm… cam da, observ un pic, mda!! Şi am și celulită. Mamăă… dar câtă mai e!! Până şi pe burtă!! Groaznică sunt. Urâtă şi dizgraţioasă!! ”

Şi uite-aşa, măi Adinuțo, că nu mai pridideam cu plânsul ăsta de mila mea, din cauză de lipsă a lui de chef de sex cu mine.
Că eu aveeeeam încă! Aici era buba! De aia nu înţelegeam deloc nimic.
Şi, na! Mi-era şi aiurea să mă plâng aşa pe la tine sau pe la el!
Că dacă atrăgeam atenţia prea mult asupra îngrăşării mele şi aşa mai departe?!?

love

Eh!! Draga mea, acum îţi spun.
Îţi spun clar şi răspicat că facem sex nou și din nou.
Până şi în bucătărieee!! Am întinerit, Adinuțo!! Hahahaha…! Că nici jucăuşă nu mai eram lately! Nici iniţiativă nu mai aveam, nici nimic!!

Off, off şi fără off de-acu’!! Lalalalala…!!
Ne-au zburat pro-ble-me-le!!!
Mă crezi!?!
Că de aia îţi şi scriu, să pui în blog la tine acolo, să spui lumii cât de important e sexul ăsta în parteneriat!
Esenţial este! Pe cuvânt!!!

Păi fără el, te-ai dus naibii ca femeie!! 
Căci scade stima de sine, încrederea în tine! De femeie, zic!! Nu mai ai autoritate nici în faţa ta, nici în a partenerului nici în a… nimănui. 
Te scurgi doar prin plâns de tine şi de amintiri de când erai atractivă şi frumoasă în ochii lui. 
Plictisiţi acum. 
Nu-ţi mai vine să dansezi sau să râzi, nici să glumeşti, nici să ieşi la o cafea.

Să spui astea toate!! E important, esenţial… ştii tu cum să spui, că te pricepi la vorbe. Fug la duș!! Te pup!”

Mă gândesc aşa acum, că are dreptate asta mică a mea. De-aia am și început cu email-ul ei către mine, căci are ea un stil jucăuș în a povesti lucruri complicate, este atât de dezinvoltă în povești de viață grele, încât parcă te luminezi toată ascultându-i pălăvrăgeala. Își râde plânsul și-ți șterge lacrima dacă-ți apare în vreun colț al ochiului, nu este-așa?

Ehh… și revenind, se face că pe parcurs de ani dormiți înpreună în parteneriat, se-ntâmplă un moment când observăm că atracția dintre noi doi nu crește și nu evolează precum sentimentele de afecțiune ce pare că devin din ce în ce mai profunde între noi, aceeași doi parteneri de viață.

Nu ştiu care este duşmanul rutinei sexuale ce se înfiripă între un bărbat şi o femeie pe parcursul relaţiei ce le durează paşnic, de altfel, încă împreună, darrr… dar studiez în avans pentru că, sigur, cu siguranță, voi trece si eu prin faza asta.

Nu este greu să faci în aşa fel încât să nu-ţi apară plictisul sexual, nici dificil nu este măcar… doar imposibil!! Darrr… ați văzut mai dus deja! Cât e de simplu să-l și treci!!

Trebuie doar să ştii că tu, precum toți ceilalţi, de când e lumea şi pământul, vei întâmpina și tu, da! probleme sexuale în parteneriat, la un moment dat.

Este posibil, femeie fiind, să conştientizezi mai greu faptul că nu mai ai entuziasm în aceeaşi măsură ca şi el, de altfel, în a da startul unei nopţi „aventuroase”.

Căci pe bune acum, hai să fim serioși, ce nu ştiţi încă unul despre celălalt?

Ştiţi exact locul unde se excită fiecare dintre voi, ştiţi că poziţia x o va ajuta pe ea să ajungă la orgasm mai repede decât poziţia y, cum şi ea ştie că o mişcare mai bruscă şi o atingere concomitentă nu ştiu unde îi vor produce lui punctul final instantaneu.

Toate fiind ştiute, cum reuşim să ne menţinem interesul treaz faţă de partener?

Păi, foarte simplu… Trebuie doar să înţelegi că se întâmplă în viaţa tuturor cuplurilor asemenea momente nedorite. Până și a lui Natalie!!:)

Trebuie să nu presezi în niciun fel partenerul să-ţi înţeleagă nevoi ce ştii, pe de altă parte, că nu le mai ai nici tu la fel de prezente si des valabile, în ceea ce-l privește.

Trebuie să fii conştientă că nu doar sexul în sine vă uneşte, ci multe altele pe lângă el: afecţiunea, înţelegerea, bunăvoinţa, copiii! şi să mai fii conştientă că este doar o perioadă pe care dacă o treceţi cu brio fără certuri şi reproşuri şi alte de-astea, ce nu vor aduce atracţia sexuală dintre voi la stadiul acela iniţial din perioada când eraţi doar doi îndrăgostiţi, veţi reveni ușor, ușor la un normal adecvat vârstei cuplului vostru.

Sexul uneşte, dar şi dezbină.

Prin faptul că îl aduci în discuţii, spre exemplu, când devii serios conştient că între voi a intervenit rutina despre care vorbeam mai sus, nu rezolvi în niciun fel problema nou apărută între voi.
Ci dimpotrivă, o amplifici.
Iată cum, astfel, sexul, în loc să-ţi aducă orgasmul, îţi poate aduce doar îndepărtarea afectivă cu totul, dezbinarea în cuplul vostru atât de bine stabilit din toate punctele de vedere.
Şi de ce aşa??
Pentru că partenerul tău va începe să se învinovăţească iniţial, să-și se considere probleme sexuale cauzate de vârstă în principiu, şi atunci să se îndrepte către un nou partener de sex care-i va dovedi sieşi că problema nu-i aparţine, ci, cumva, că este vina ta.

Că nu-l mai inciţi, nu-l mai atragi, nu-şi mai doreşte partide de sex cu tine din diverse motive: ai devenit certăreaţă, ai început să-l învinuieşti, astfel el începând să se simtă impotent în ceea ce te priveşte și fără chef de început vreun sex in nicio seară, efectiv.

De aceea, repet, important este să nu învinovăţeşti partenerul; nici pe tine personal.
Se întâmplă perioade fără chef sexual în viaţa de cuplu vechi.
Dar dispar pe parcurs la fel de repede, dacă nu le acorzi o importanţă mai mare decât este cazul.
Deci… nu ne învinuim partenerii, căci astfel nu învingem rutina ce-și anunță venirea cu surle și cu trâmbițe… lăsăm o mângâiere caldă pentru moment în locul nopții sexuale de vineri, ce ne intrase în obicei.
Lăsăm întelegere și bunăvoință între noi; și printre dinți sau câteodată dăm drumul unei năzbâtii sexuale mai… acătări, inovatoare, căci, cine știe?!? A revenit momentul!!

M-oi fi-ngrășat pe undeva?!? Șiii… ia!, ia să văd exact cu celulita cum mai stau!! A apărut?? Hahahaha…

Pe Adina o găsiți toată aici.Citiţi şi

Toată lumea suferă, urăște și se desparte ca s-o ia de la capăt

De ce nu mai facem mulți copii

Sexul nu mai e ce a fost. Și e bine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Luca / 3 October 2015 11:43

  Păcat de așa titlu bun…

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro