Sexul de acasă – subvenționat

22 March 2020

Eu, de fiecare dată când mi-am rupt vreo mână, vreun picior sau chiar gâtul și am fost internat în spital, m-am distrat de minune.

Cu cât stăteam mai mult în spital, cu atât îmi făceam mai mulți prieteni la șeptic și popa-prostul, și cu atât mai multe numere de telefoane de asistente drăguțe mă externam în agendă.

Molima are și partea ei bună.

Păi, ce ar fi fost astăzi literatura universală fără Boccaccio? Și, cine ar fi fost Boccaccio dacă nu avea norocul să dea peste el Ciuma Neagra, iar el să înghesuie doamne cu duiumul în mânăstire și să le pună să spună prostioare? Hm? Am mai fi avut noi Renaștere? Am mai fi avut noi Decameron? Și, prin deducție, am mai fi avut noi azi, site-uri porno?

Să fim serioși!

Am fi rămas, bărbații toți, bolnavi de un priapism dureros sub sutană. Iar doamnele ar fi fugit de nebune noapte prin păduri, în cămăși diafane, doar-doar or da peste ele vreun satir, în lumina pală a lunii.

Deci, lucrurile sunt în regulă. Molima ne-a dat Renaștere și Renașterea ne-a dat de toate.

De aceea eu cred că ne putem permite din când în când câte o molimă mică și câte o panică prin ordonanțe militare care te țintuiesc în pat sau în fotoliu. Rezultă beneficii inimaginabile.

Gândiți-vă, numai, la ce avânt va lua sexul de acasă. Și nu, nu mă refer la sexul în casă, ci la sexul făcut de acasă. Adică făcut acasă, dar trimis în altă parte. Sexul online, vreau să zic. Îl faci la tine în Militari sau în Rahova, și îl trimiți la Botoșani sau la Urlați! Gemi într-o cămăruță friguroasă din Dâlga sau din Titu și provoci orgasme în însorita Verona sau în fermecătoarea Malaga! Și nu numai că nu te costă nimic, dar, unde mai pui că, pentru asta, guvernul te plătește cu 75 la sută.

Parol!

Puteți să vă împrieteniți cu autorul aici sau să aflați mai multe despre el aici

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

România – țara lipsei de proceduri

Medicul ATI Cătălin Denciu și împrejurarea nefastă care l-a făcut erou (incendiul cu 10 morți de la spitalul din Piatra Neamț)

Luna Nouă în Scorpion – să ascultăm de intuiție

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro