Show, show. SofistiCAT Show!

1 November 2013

Cu păr lung ori scurt, roşcat, negru, auriu sau gri, în ţinută de gală, vărgate sau pestriţe, fiecare vrea să fie în centrul atenţiei, răsfăţată şi admirată şi aşa va fi în acest weekend.

După strigoii de Sântandrei, varianta românească, sau cei de Halloween, versiunea anglo-saxonă, are loc Expoziţia Internaţională Felină de Toamnă, ediţiile 31-32.

Suntem pisicare cu paşaport în regulă, ne place marea pisicăreală şi de primăvară, şi de toamnă, prin urmare, susţinem cu elan şi ca partener media evenimentul de la acest sfârşit de săptămână.

250 de pisici de rasă din lumea largă se întâlnesc, în zilele de 2 şi 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti pentru a participa la “HalloWinner Cat Show”, expoziţia organizată de Asociaţia Felină SofistiCAT.

Un concurs de miss & mister, în variantă felină.


El este Inti, Supreme Champion, cel mai valoros exemplar din România, de 12 ori Best in Show şi de 17 ori Best in Variety

Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Pădure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turcească, Sacra de Birmania, Bengaleza, Burma, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Singapura, Sphynx, Peterbald, sunt exemplare obişnuite să defileze prin faţa unui juriu, acesta fiind format din şase arbitri internaţionali.

Spectacolul se desfăşoară în cele două zile, iar momentul cel mai fierbinte este concursul BEST in SHOW, când finaliştii celor patru categorii (persane şi exotice, păr semilung, păr scurt, orientale şi siameze) se vor lupta pentru a prinde nu un şoarece, ci un loc pe podium. Toate aceste frumuseţi vor avea parte de premii generoase, hrană delicioasă şi accesorii la modă. Pisicile cu blană neagră sau albastră vor putea participa la concursul The dark moon cat, iar cele câştigătoare se vor bucura, la fel, de premii gustoase, oferite de sponsori.

Ca vizitator, te delectezi cu aceste concursuri, admirând eleganţa felinelor, şi ai ocazia să cumperi tot ce şi-ar dori pisica ta,  produse şi accesorii de toate felurile.

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, în timpul acestui eveniment se desfăşoară şi campania Arată că îţi pasă, de strângere donaţii (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Câteva organizaţii pentru protecţia animalelor vor aduce pisici (vaccinate şi sterilizate), aşa că, dacă îţi pică drag vreun pisoi, poţi pleca acasă cu el cu tot.

Preţul unui bilet este de 10 lei, pentru pensionari 5 lei, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit.

Un eveniment care nu trebuie ratat, ne spune Candice Dragotă, preşedintele SofistiCAT. Să nu-l ratăm atunci, doamnelor catchy!Citiţi şi

Mamiii, n-auzi? Vreau piși!

Te înțeleg, prietene!

După 20 de ani

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro