Și mie îmi este dor de tine…

Catchy

28 August 2016

Cum se poate să îţi fie dor de o persoană din momentul în care îţi iei „la revedere”? Cum să îi vezi privirea în ochii unei bătrâne, care îţi urează multă fericire în viaţă? Aceeaşi culoare, aceeaşi blîndeţe, totul într-o coincidenţă neasemuită. Cum?

Îmi este dor de cum casa mea devine „acasă” când vii tu, şi de cum mă îmbrăţişezi din spate şi mă săruţi când gătesc, de cum ne pierdem în conversaţii, găsind iar şi iar lucruri în comun de care nu aveam habar. Îmi este dor să îţi scriu în fiecare zi o scrisoare pe care să o ascund, sperând că într-o zi ţi le voi da să le citeşti.

Îmi e dor să mă suni să vezi ce fac.

cuplu

Îmi e dor să ne surprindem privirile prin grupurile de oameni, eu de-o parte şi tu de alta, eu privindu-te cu dor şi tu privind cu drag la mine, fiecare având uimirea în ochi, de parcă s-ar descoperi temple din lumi pierdute în faţa noastră.

Îmi e dor de îmbrăţişările tale, precum cea din port, unde ai adunat tot şi ai făcut iar un întreg, sau precum cea de pe coridorul hotelului, venind cu mâinile întinse, dorind liniştea din braţele mele, cum o doresc eu pe cea de pe pieptul tău.

Îmi e dor de port şi de plimbările de acolo, de sărutările furate şi de zâmbetele tinere, contrastând cu alura noastră de corporatişti devreme îmbătrâniţi. De admiratul clădirilor din oraş şi de găsitul cotloanelor pline de istorie. De admiratul caselor care, pentru o secundă, îl prefigurează tainic, fiecare în parte, pe acasă,.

Îmi e dor să ne citim poezii descoperite prin librării sau pe internet în momentele de linişte, iar eu să îţi spun poveşti de care mi-e capul plin.

Îmi e dor de râsul tău.

Îmi e dor de zâmbetul tău.

Îmi e dor de ochii tăi.

Îmi e dor.

De tine.

Guest post by Andreea Ditcov, replică la articolul „Mi-e atât de dor de tine

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂 Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Crezi că joci până la capăt?

Cum dracu’ am putut fi atât de proastă!

Te-a părăsit? Nu mai insista!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
19,972 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro