Și toate astea pentru șase secunde?!?

Constantin Cucu

20 April 2015

Constantin CucuCitesc de pe un site serios câteva informații inedite despre penisul uman. Un prim fapt şocant ar fi că orgasmul masculin durează în medie 6 secunde, iar cel feminin, 23. Nu e de mirare în context că un bărbat trebuie să se roage de 3,8333 ori (în medie, desigur).

Discrepanța temporală înseamna că noi suntem deja îmbrăcați şi cu berea în mână când dumnealor abia termină. Dacă vorbim de orgasme multiple probabil că e timp şi de pornit un grătar.

Deci pentru şase secunde ducem gunoiul, batem cuie, parcăm maşini şi gonim păianjeni 2-3 zile.

Cunosc oameni care au pierdut casa, copiii, juma’ de maşină şi bibelourile de la mama pentru că s-au îndrăgostit de altele, și care, din câte înțeleg, nu au acumulat pentru chinul lor nici 30 de minute de orgasm.

Cică în caz de nefolosire penisul se micşorează 1-2 cm. Să faci pipi nu compensează, aşa că situația poate deveni, dupa câteva luni, disperată.

Există o specie de peşti cu penisul ataşat de cap şi eu personal pot jura că am văzut la Antena 3 şi oameni cu aceeaşi alură.

bored husband 2

În fine se pare că o linguriță de spermă are 7 calorii, deci, în mod evident, o femeie care ține la silueta ei nu ar trebui să își neglijeze bărbatul până la nivelul la care s-ar transforma într-o bomba calorică pentru parteneră.Citiţi şi

Măi, fetelor, ce e cu bărbaţii ăştia şi sportul numit sex?

Să te ferești de femeile care au ieșit din relații de lungă durată!

Țineți nasul sus, fundulețul strâns și pieptul înainte!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
13,877 views

Your tuppence

 1. ghe / 4 February 2016 21:46

  LABE1 SUNT SI MAI MULTI! :))

  Thumb up 2 Thumb down 0
  Reply
 2. numb / 21 April 2015 10:27

  Ehm intelept… eu cred ca era doar resemnat

  Thumb up 2 Thumb down 1
  Reply
 3. Belle dImagination / 20 April 2015 11:37

  Un înţelept zicea odinioară că nu destinaţia e totul şi drumul până la ea. Aşa că nu prea mai contează dacă-s şase secunde dacă drumul până acolo durează vreo oră.

  Cât despre îmbrăcat şi ţigara de după sau chiar aprinsul unui grătar al victoriei până ce termină doamna, înseamnă că dacă vă asumaţi absenţa personală de la eveniment ar trebui să vă asumaţi şi că va exista o altă prezenţă masculină care să genereze evenimentul. Puteţi să vă asumaţi asta? Sau vă asumaţi schimbarea vitezei pe strămoşescul festina lente?

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 2
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro