Târgul Made in RO – Concentrat fin de design contemporan

19 November 2018

Cadourile de design se aleg din timp!

Anul acesta, Design-Crăciunul vine mai devreme, în ajunul lunii a 12-a! Mai precis, pe 24 și 25 noiembrie, când 90 dintre cele mai valoroase proiecte de design românesc, atent selecționate în urma apelului de proiecte, îți dau întâlnire la ediția #12 a târgului Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, creat de platforma editorială Designist.ro.

Cum ajungi la Impact Hub

Rămânem în cea mai fresh zonă creativă a Bucureștiului, cartierul Timpuri Noi. Made in RO #12 are loc tot la Impact Hub Bucharest, pe Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1.

A_Afis-vizual Made in RO_editia 12

Evenimentul se prezintă cu o serie de noutăți la nivel de concept. Made in RO se îmbogățește cu un întreg „cartier” de modă plus unul de mâncare și băuturi dintre cele mai fine.

#CartierulFashion își propune să aducă laolaltă cele mai bune proiecte din zona designului vestimentar și a accesoriilor fashion, în timp ce #CartierulFood vrea să arate că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea produsului, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – într-un cuvânt, prin package design.

Vizualist_design textil

Secțiunile cu care deja te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, corpuri de iluminat, design textil, jucării, decorațiuni de Crăciun plus o întreagă zonă dedicată ceramicii utilitare.

O altă noutate la Made in RO #12 o reprezintă Cool workshops for kids. Pe parcursul celor două zile de târg, Designist.ro a pus la cale, împreună cu oameni talentați, profesioniști recunoscuți în domeniile lor, opt workshop-uri creative pentru copii, pe teme de design interior și arhitectură, graphic design și ceramică, joc și reciclare – unele dintre ele organizate în premieră. Copiii au ocazia de a-și cultiva talentul sau de a-l descoperi, de a se juca de-a arhitecții, de-a inventa și a construi – toate acestea, într-un context care le permite să interacționeze direct cu designerii și creatorii care expun în cadrul evenimentului.

Processed with VSCO with  preset

Programul workshop-urilor și biletele se găsesc pe livetickets.ro. Numărul de locuri este limitat, iar biletele se achiziționează exclusiv online, înainte de eveniment.

Vizualul acestei ediții a pornit de la provocarea lansată de Designist.ro Alexiei Udriște, una dintre cele mai apreciate ilustratoare din România, de a spune o poveste în culori neconvenționale. Așa s-a născut Design-Crăciunul de anul acesta, în galben auriu și fuchsia.

SNOB

Snob

Peștele Fierăstrău

Peștele Fierăstrău

MicaCera_farfurii portelan

MicaCera farfurii porțelan

Mai adăugăm doar că multe dintre brandurile și colecțiile prezentate vin în premieră la Made in RO – evenimentul care, de-a lungul ultimilor șase ani, s-a impus ca rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Maison Chouchou

Maison Chouchou

I See Stars Clothing

I See Stars Clothing

Christine on the Clouds

Christine on the Clouds

Vor expune: Abru, Alexandra Nacu Jewelry, Alina Ceramics, Artefact Room, Atelier Simpluș, Atelier Tron, Becheru Art, Bianca Grin, Brândușa Ungurașu, Birelle Bijoux, Bufnița Ceramică, BumbagR, Ceramic Artwork Studio, Ceramic Sparrow, Christine on the Clouds, Clay Stuff Studio, Climent Art, Corina Mardari, Cosânzeana, Cristina Masnitz, De Ceramică, Deco-Box, Deep Design Concept, Don Papillon, Folded&Co, Foldo, Ginissima, Greenarium, Happy Friday, Horia Câlțea, I See Stars Clothing, I Wood Be, Infinity Covers, Irina Secrieriu, Iuliana Asoltanei Jewelry, Iutta, Joined By Fire Studio, Joyelissimo, Kofi Ti, Koja Concept, Lamptekture, Lena Criveanu, Lia Pfeiffer, Maison Chouchou, Maison Ilia, Manufraktur, Melloncollie, Mesteshukar ButiQ, MicaCera, Mimush, mokoFUN, Mormi, Most Precious, Noah, Peștele Fierăstrău, Povești din lut, Pupăzan, Roxana Hodorog, Sabina Stan, Sandra Berghianu, Serebe, Simina Filat, Snob, Sonjaline, Tatuin, Unca Studio, Utopic, Victoria Finală, Vizualist, Yenipuf, ZIG Leather și alții.

Lia Pfeiffer_Familia Ninsorescu

Lia Pfeiffer – Familia Ninsorescu

Koja Concept

Koja Concept

Alina Ceramics_Lemon Plates

Alina Ceramics – Lemon Plates

#CartierulFood: Origo, Trofic, Lăptăria cu Caimac, Fructos, Angeline Cake Boutique, Grain Trip Bakery, Hot Hippie, Zumm Miere, Berero.

SONY DSC

Când:

Sâmbătă, 24 noiembrie (orele 11.00 – 20.00)

Duminică, 25 noiembrie (orele 11.00 – 20.00)

Unde: Impact Hub – Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1

Bilet intrare: 10 lei (Copiii sub 12 ani au acces gratuit)

***

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială Designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste șase ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Despre Designist.ro
Designist.ro, lansat în 2011, este primul proiect de publishing online din România care îți prezintă tot ce te inspiră în materie de design, mai ales românesc: branduri locale, arhitectură, tendințe, lifestyle, design interior. Designist.ro își propune să educe gusturi, să încurajeze inițiative locale și să promoveze industriile creative din România.Citiţi şi

Târgul Made in RO online – 30 de afaceri creative românești

Târgul Made in RO – 110 creatori aduc #DesignCrăciunul mai devreme

Pe 16 și 17 februarie 2019 are loc cea de-a 16-a ediţie a târgului de design și lifestyle Art Fashion Fair

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro