Teoria transpiraţiei

3 February 2012

Nu îţi era dor de Dosarele (Chi)X? Mie personal nu. Ruşine să-mi fie! Multă! Norocul meu e că m-au ajutat redactorii de la Libertatea  şi de la Antena 3 să îmi remediez acest defect capital.

Printr-un reportaj fulminant, incitant, excitant, de premiu Oscar, Grammy sau Mamaia Copiilor, am fost informată/informaţi asupra confesiunii făcute de un mare mason, membru al nuş’ cărui grup ocult care conduce lumea din umbră.

Too fuckin” bad i cannot buy it.

 1. Toate bisericile creştine recunosc taina confesiunii, mai ales cea a confesiunii muribunzilor. Dacă mă apuc să ucid, să violez, să torturez, să sacrific animale pentru marele monstru de spaghete de dincolo de curcubeu, după care într-un moment religios mă duc să mă spovedesc, preotul nu are voie să spună nimic nimănui.
 2.  Dacă o persoană are atâta putere pe cât pretinde nenea ăla, atunci cu siguranţă are suficientă putere ca să-şi desfăşoare în cea mai completă umbră activitatea, nestingherit de presă. Când ai atâta putere cu câtă sunt creditaţi cei din aceste grupuri oculte eşti conştient de nevoia de a nu apărea la rampă.
 3. Cum demonstrează că mortul/muribundul e cine pretinde autorul că e? În definitiv şi eu pot pretinde că sunt fiica de mult pierdută a ultimei nepoate a lui Burebista… Nu înseamnă că şi sunt.
 4. Cum dracu se face că expune – şi deci invită la a găsi soluţii prin care să împiedice apariţia acestor scenarii fix aceleaşi scenarii ale teoriei conspiraţiei de care sunt sătulă până-n gât?
 5. Nu vă place partea aia cu renunţarea la Dumnezeu şi exacerbarea sexualităţii? Cred că de când L-au săltat romanii pe Iisus pe cruce, pierzania lumii prin sex e predicată de toţi preoţii. N-am inventat noi nici perversiunile, n-am inventat nimic nou în sex cu mult dinainte să se fi pus prima piatră pe colinele Accadiei. Kama Sutra reprezintă doar fineţuri ale celor 3-4 poziţii mari şi late de bază. Pe pereţii templelor indiene, pe cipsurile de sex ale romanilor şi în stampele japoneze se găsesc aceleaşi lecţii de sex pe care le primeşti când deschizi după ora 1 am postul TV 1000.
 6. Iar bomboana de pe tortul de înmormântare: cum s-a căit el micuţul pe patul de moarte şi a spus tot, tot, în speranţa că va lăsa o lume mai bună pentru nepoţii săi!

Fix scenariul din Dosarele X, ce să vezi! Însă la fel de credibil ca un film de categorie XXX. Când un om face un lucru, bun sau rău, din convingere şi fiindcă aşa a fost educat, nu se căieşte brusc, mai ales pe patul de moarte. Fiindcă e convins nu doar de justeţea acţiunilor sale ci şi de dreptul său divin de a lua deciziile care stau la baza respectivelor acţiuni.

Domnilor şi doamnelor din presă, vă rog, un pic mai mult respect, prezentaţi-mi minciuni în care pot să cred mai uşor.

Exemple, aici şi aici.Citiţi şi

Dor de pandemie

Na, poftim, acum ai timp!

Certitudinea tragică din prima zi a devenit o farsă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Belle d”Imagination / 3 February 2012 16:25

  Adrian, e voie, desigur, chiar cu multă plăcere.

  Ştii, chiar şi luându-l în calcul pe Dumnezeu, totul e permis. Dacă mă gândesc bine chiar şi scrie în Biblie, ”Toate vă sunt permise, nu totul vă e cu folos”, plus sau minus.

  YEEEEEEEEEEEEE! Merci că îmi dai dreptate! De ani de zile mă războiesc cu varii amici care nu pun botul la apocalipse, dar parcă se simt stresaţi şi anxioşi. Câtă vreme Iisus, care e Dumnezeu întreg şi adevărat spune că NUMAI TATĂLUI îi e dat să ştie ceasul din urmă, toţi care trăncănesc, ar face mai bine să-şi ţină gurile

  Reply
 2. adrian tiglea / 3 February 2012 13:00

  Bun, articolul ăsta m-a amuzat teribil. Doresc să te întreb dacă pot întrebuinţa şi eu sintagma “marele monstru de spaghete de dincolo de curcubeu” sau dacă e licenţă poetică. E genială.
  Secundo, aşa cum spunea un bun amic de-al meu, nu trebuie să punem semnul de egalitate între religie (care are un caracter instituţionalizat) şi credinţă (relaţia strict personală cu Dumnezeu).
  Terzo, vezi tu, eu cred foarte mult în acel gând din Fraţii Karamazov – “dacă Dumnezeu nu există, totul este permis”. Prin urmare, chiar dacă Dumnezeu nu ar exista (lucru care mi se pare absurd), tot ar fi necesară o zeitate, şi acest lucru, pentru că, în absenţa raportării la un zeu, omul ar fi un criminal, la propriu.
  În sfârşit, pretenţia de a şti când anume se va sfârşi lumea este o impietate. Singurul care ştie acest lucru fiind Dumnezeu.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro