Tot ce ai este clipa de față

22 July 2019

Nu cred că vârsta ar mai trebui să se numere printre problemele unei femei și asta fără a lua în calcul clișee precum „vârsta este doar un număr”. Nu, vârsta este mai mult decât un număr. Este o șansă să fii acea femeie la care ai visat. Iar dacă încă mai ai îndoieli, să știi că există femei ce te-ar putea inspira, nu în ciuda vârstei lor și tocmai datorită vârstei lor și a modului în care au învățat s-o gestioneze. Cum?

Ei, bine, nu există rețete precum în bucătărie, dar există o serie de obiceiuri sănătoase pe care ți le poți însuși așa cum consideri că se pliază mai bine pe structura, nevoile și dorințele tale.

Primul pe listă este, întotdeauna, atitudinea pe care o ai față de propria-ți persoană. Ceea ce simți tu față de tine și de transformările pe care inevitabil le experimentezi odată cu trecerea anilor. În fond, de aici începe totul. Nu îmbătrânești cu adevărat decât atunci când crezi asta. De aceea, să nu te mire că am cunoscut femei bătrâne înainte de vreme, ce-și duceau cei treizeci de ani ca pe o povară de neimaginat și femei a căror carte de identitate era deja valabilă permanent, dar care-ți dădeau impresia că trec prin viață atât de ușor, de parcă ar pluti! Iar când scriu aceste rânduri gândul meu zboară imediat la doamna Elena Pagu, multiplă campioană europeană şi mondială la marş pentru seniori la vârsta de 92 de ani, cu zeci de medalii şi trofee, care a ales să participe la competiţii pentru a avea sentimentul că trăieşte mai intens! Iar ca dumneaei, sunt multe alte exemple, poate nu atât de mediatizate, dar pe care le-am recunoaște imediat dacă am privi mai atent în jur.

Apoi, în ordine aleatorie, pentru că toate sunt la fel de importante, pe lista virtuală a transformării noastre, aș mai adăuga mișcarea, somnul suficient, alimentația sănătoasă – atât a sufletului cât și a corpului, pe dinăuntru și pe dinafară. Căci așa cum sufletul are nevoie de bucurie, de tihnă, de provocări și de realizări, organismul are nevoie, la interior de hrană proaspătă, naturală și lipsită în măsura în care este posibil de aditivi chimici, și, la exterior de produse cosmetice create din ingrediente, de asemenea naturale, și care să-i confere hrana, hidratarea și protecția de care are nevoie într-un mod cât mai prietenos, așa cum o face Gerovital Plant.

Celebra gamă de produse creată de Farmec a fost relansată recent într-o variantă modernizată, cu îmbunătățiri aduse formulei, design-ului și funcționalității, având la bază ingrediente de origine naturală în proporție de peste 91%, care oferă protecție naturală microbiană și beneficii multiple pielii de toate tipurile. Inovația adusă de noua gamă Gerovital Plant este Complexul Poliplant Microbiom Protect format din Equibiome (un extract standardizat din rădăcină de brusture) și un complex natural de plante din flora locală, care diminuează reactivitatea pielii și procesele inflamatorii, protejând Microbiomul – format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața pielii, unic și specific fiecărui individ și esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii.

Așadar, chiar dacă nu ți-am spus azi lucruri pe care să nu le știi, insist asupra lor, căci este important să ni le aducem aminte în fiecare zi. Frumoasă doamnă, uită-ți vârsta, adaugă pe lista lucrurilor ce contează în viață aceste obiceiuri și trăiește plenar, căci tot ce ai este clipa de față!Citiţi şi

Care e faza cu vaccinul

REGULI IMPUSE DE SOCIETATE – Ce este bine? 

Dar e o înșelătorie, o scamatorie și nimic altceva

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro