Tu ai terminat?

30 September 2015

adina baneaÎn dimineața asta m-a trezit cu zâmbet șugubăț și cu un aer mai jucăuș ca de-obicei.

M-am trezit entuziasmată într-un mod aparte, gândind destul de îndrăzneț o partidă de sex în desfășurare… ce a și luat amploare mai apoi… cu soțul meu, firește.

În zori de zi.

Și pentru că, în timpul dușului de după, soțul m-a-ntrebat, un pic cam nefiresc mi s-a părut, dacă stau acum să mă gândesc mai bine… nu i-a fost foarte naturală tonalitatea întrebării… dar chiar deloc!

Mă rog, că ăsta-i alt subiect deja!

Ziceam că m-a descusut soțul nițel, întrebându-mă dacă… am terminat și eu orgasmic, matinalul sexual de dinainte cu un sfert de oră.

Eu îmi zburasem deja un gând, ori trei sau, mai degrabă, chiar pe toate! prin cu totul alte părți. Mă frichineam deja cam grabnic, mă cam plimbam și scormoneam prin gânduri terne, blegi și seci… căci îmi trebuia să scriu subiect picant, un pic controversat și pe alocuri palpitant… Aveam de scris o droaie și îmi simțeam cuvintele curgând împiedicate în idei, ce nu  prea zgândăreau vreun interes zglobiu… c-așa  pățesc… am momente bune uneori când vin cuvintele de la sine, se scriu singure cumva… dar uite! că am și momente de-astea lungi, când nu se leagă, când le cam trag de limbă.

“Dar ce-ai zis, dragul meu?!? Orgasmul feminin…! Suculent subiect! Mirific chiar! De-a dreptul extraordinar! Îți mulțumesc, iubitule!

M-auzi!?!? Merci! Și de aceea te iubesc, știi, nu?! Îmi dai idei orgasmice, știi, nu? Uite ce noroc am eu cu tine…! Tu știi sau nu? Că mă preumbli tu pe peste tot, așa firesc mă gâdili și mă  inspiri multiplu…! “mi-am râs în barbă fericită.

Și, revenind cu totul înspre subiect orgasmic, haidem să purcedem ușurel în deslușire de secrete femeiești.

femeie in mare

Astăzi, în primul și în primul rând, esențial îmi este, sau așa mi-am propus, cel puțin, să povestesc despre minciuna cea mai gogonată dintre cei doi parteneri:

“Este sau nu este?? Aceasta-i întrebarea!”

Totul despre… orgasmul feminin; anticipat, tremurat, visat, câteodată da, vibrat, simțit ori… doar mințit?! trăit ori numa-nchipuit?!?

C-așa de bine gâdilă el simțuri pe acolo… te copleșește… te mișcă, te emoționează, te… dar tu știi despre ce vorbesc eu pe-aici?!? Îl simți și tu sau nu?!? Dar nici măcar un pic?!?

Sau dimpotrivă, deja te-a copleșit?!?

Când oftează femeia orgasmul cu adevărat? Ori când oftează doar mimând un geamăt al plăcerii, pe care, culmea! “îl și simte picurând…!!”

Femeia nu ejaculează. Și nici nu picură.

Se încălzeşte, hai să zicem, pentru un timp, iar mai apoi, dacă simte și vreo dogoreală nefirească prin părți… mă rog, unele părți mai intime, înseamnă că, da, într-adevăr, îi va urma  orgasmul.

Femeia se şi inundă câteodată, în timpul orgasmului, ce-i drept. Când e foarte puternic sau profund sau poate-avea un dor și mare chef.

Dar nu, chiar nu stropeşte în vreun fel.

Este de neimaginat cât de uşor de păcălit sunt încă bărbaţii, chiar la o vârstă destulă câteodată, suficient înaintată-n ani.

Nu urlăm noi, femeile, un „te iubesc” obligatoriu la final!  Căci nu ne copleşeşte vreo iubire mai mare de moment, ci ni se-ntâmplă doar o descărcare fizică, urmare a unui act sexual banal uneori… că doar nu-i mereu mirific, nici la noi, ce naiba??!

Nu urlăm noi, femeile, nici numele tău neapărat, când simțind extazul de o clipă.

Că nu ne gândim defel neapărat la tine atunci, cum, de asemenea, nici tu n-o faci, hai să fim serioși…! ne gândim doar la cât de potrivită a fost poate, atingerea aceea:

„Trebuie să repet exact poziţia… cum stăteam eu, mai exact?!? M-a pătruns chiar unde trebuia.” …iar fantezia mea a fost pe măsură şi am culminat rapid, apoteotic.

Sau doar banal. Ori poate doar firesc.

Posibil câteodată chiar deloc.

În altă ordine de idei, iar mi se pare amuzant cum bărbații, ori câte unii dintre ei, au convingerea că există femei care simt câte-un orgasm atipic, superior cred ei probabil, celor deja existente (plus de orgasm vaginal ori clitoridian).

Și iarăși, nu-mi dau seama cum ar putea fi credibil ca vreo trăire orgasmică feminină, să fie câteodată atât de specială și de aparte, atât de… udă, încât ai putea gândi că plouă cu găleata prin cearşafuri?!?

Indiferent de cât de multă apă bei, nu există asemenea treburi, asemenea orgasme; iar ce există, totuşi, pe acolo rareori, depinde din nou de atingeri ori de pătrunderi …că n-aș extinde chiar acum pe-aici; deşi pare asemănător, într-adevăr probabil, NU are totuși nicio legătură cu orgasmul propriu pe care-l definim prin cărți ca fiind orgasmul feminin.

Totodată, n-are cum să fie atâta de naiv bărbatul, repet, încât să creadă că ea, femeia (aceea rară) are descătuşare orgasmica mereu şi categoric de 9 ori în 5 minute. Doamne fereşte!!

Ce naiba, îl frustrăm pe bietul bărbat cu minciuni atât de mari!

Concluzionând, femeia orgasmică este cu adevărat orgasmică doar atunci când şi bărbatul își dorește să-i aducă orgasmul.

Şi nu să-l cumpere.

Când partenerul tău are dorinţa reală de a te simţi cum vibrezi şi-şi va dori să-ți simtă extazul datorat plăcerii sexului cu el, pentru că doar astfel și numai așa prinde la rândul lui energie sexuală fremătândă, atunci nu te va întreba: „Dar tu? Și tu ai terminat? De câte ori???”

Căci va simți.

…și ca o paranteză pe final, asta mi s-a părut cam nefiresc, nu tonul lui; am realizat acum că m-a-ntrebat în duș, după partida aia matinală, de care povesteam eu la-nceput…”ai terminat??!”

Hmm!! Ce-i drept, cam știe că nu prea am eu chefuri de împreunări sexuale somnoroase, așa, cu noaptea-n cap! Dar totuși, de ce nu m-a simțit?

Chiar să nu uit, să nu uit, totuși, să-l întreb!

Pe Adina o găsiți toată aici.Citiţi şi

Ce am eu și nu ai tu

„Femeile care vor să facă sex…

Mulțumesc, iartă-mă, te iubesc

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro