Turism galactic de lux cu racheta… Hermès

Georgiana Voinea

5 April 2012

Turismul spațial devine, încet, încet o realitate, iar Virgin Galactic este în faza finală a testelor, înainte de lansarea primului zbor comercial. Alte companii încep să ia ideea în serios și să investească în acest nou domeniu, pentru a prinde o parte din piață.

Space Transport and Recovery Systems (STAR) este una dintre companiile care vor să intre pe nișă, prin dezvoltarea rachetei suborbitale Hermès. Un prototip în mărime naturală este în construcție, iar modelul la scară mică a fost deja testat cu sucess. Hermès este construit pe modelul unei rachete NASA, însă este de patru ori mai mic.

Dacă totul va merge bine, STAR va intra în competiție cu Virgin Galactic și Space Adventures pentru a duce în spațiu pasageri, în schimbul unor grămezi de bani. Concurența în creștere nu poate decât să ne bucure, pentru că va duce, pe termen lung, la scăderea prețurilor. 🙂Citiţi şi

Nouă prințese și regine – elegante cu și fără tiară

Love Conquers All – The Ultimate Valentine’s Day Wishlist

Pantofi, sandale, ghete, cizme – primăvară/vară 2017

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
494 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro