Un bărbat cu două iubite surori și 14 copii

24 October 2015

Liliana Sime

George Chirilă are 14 copii cu două femei. Întâmplător sau nu, cele două femei sunt surori. George Chirilă și-a creat pe un colț de Moldovă o gospodărie cu 700 de animale, două femei și 14 copii. Copiii lui merg în excursii la mare și în străinătate. Fetițele blonde știu să mulgă oile, călăresc, băieții adolescenți învață cum să conducă o fermă, cele două surori acceptă că împart același bărbat. George Chirilă are grijă de toți cei 14 copii, plus de cele două femei. Nu a abandonat-o pe una în avantajul celeilalte, nu și-a uitat pe nicăieri copiii. Nu-și supune copiii acceselor de violență, băieții și fetele nu par deloc abuzați emoțional sau psihic. Fetele și băieții nu sunt trimiși pe aiurea să muncească, să-și poată lua de îmbrăcat sau ceva de îmbucat. Copiii lui George Chirilă gustă natura în toate formele ei, cu o libertate greu de visat între pereții unui oraș. În casă, așternuturile sunt curate, femeile lui Chirilă ar fi licențiate, dar au născut acasă. Nu au încredere în sistemul sanitar românesc. Câți dintre noi avem?

Copiii lui Chirilă nu au fost duși la biserică, să fie botezați creștinește pentru că așa face toată lumea. Copiii lui Chirilă au primit botezul în vârf de munte, în miros de floare de măr, cu oile risipite pe costișă, sub un cer limpede. Biserica ortodoxă nu e de acord. Instituția bisericească nu permite. Și ce nu mai permite instituția bisericească? Câți dintre noi au fost ajutați, când le-a fost greu, când plângeau în pumni, de instituția bisericească? Instituția civilă nu e de acord cu ce model de viață și-a ales George Chirilă. Și cu ce-i ajută pe cei 14 copii instituția civilă? Cu ce ne ajută pe noi instituțiile civile? Taxe, impozite, biruri, suntem sclavii unui sistem bolnav în care un general cu figură de intendent buhăit este însoțit, de câte ori i se năzare, de o coloană oficială. Și ce contează că mai moare câte un polițist din coloană?! Generalul nu se împiedică de așa nimicuri, nu oprește mașina neagră pentru că nu poate fi tulburat din siestă. Tu care plătești biruri statului ai dreptul la coloană oficială?

GEORGE CHIRILA

George Chirilă

George Chirilă este licențiat, dar nu vrea nimic de la stat. În toți anii, de când au apărut, pe rând, cei 14 copii, nu a ridicat alocația pentru niciunul. George Chirilă spune că nașterea fiecărui copil ar trebui să fie o sărbătoare eternă. Copiii lui Chirilă merg la școală, știu să citească, să scrie și să gândească liber. Câți dintre noi gândim liberi de prejudecăți?

În casa din munți nu au curent electric, nici calculator, nici televizor. Dacă nu au televizor nu pot să o vadă pe Liliana Levința care le face tatăl psihopat. Liliana Levința stă comod pe canapea și judecă stilul de viață al lui George Chirilă. E bigamie, poligamie, nebunie! Și Levința devine cu atât mai congestionată de furie și gâtuită de nervi, cu cât George Chirilă nu vrea să asculte de nimeni pe pământul ăsta. Mai ales de ea. Chirilă nu e căsătorit legitim cu niciuna dintre cele două femei. Tocmai pentru că i se rupe de instituțiile statului. Legea nu-l poate pedepsi pentru bigamie. Pentru că atunci i-ar pedepsi pe toți bărbații din România care au amante. Câți bărbați pot să crească 14 copii, fără să le lipsească nimic copiilor? Copiii să aibă hrană de bună calitate, bio, eco, haine curate și la timp, să meargă în excursii, să fie iubiți deopotrivă. Câți bărbați recunosc că trăiesc cu două femei? Cui face rău stilul de viață ales de George Chirilă?Citiţi şi

N-am copii și-s fericită. Care-i problema?

Nu mai am 30 de ani. Nici măcar 40. Dar sunt tânără, frumoasă și iubesc!

Despre neputința de a te desprinde de o dragoste obsedantă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. BROSH / 29 October 2015 0:27

  Trăieşte cu două surori, da, dar sunt ELE surori între ele. NU sunt surorile LUI !

  În rest, mă rog, articolul nu relatează prea exact. NU trăiesc la munte, ci la deal (în apropierea Iaşului).

  Oricum, situaţia copiilor nu e aşa de roz cum o descrie el. Sunt munciţi ca animalele, nu învaţă mai nimic. El fantazează dar nu-i chiar aşa. Mergeţi şi vizitaţi-l dacă nu mă credeţi.

  0
  0
  Reply
 2. Faiantaru' / 25 October 2015 18:27

  “Libertarianism (Latin: liber, “free”) is a political philosophy that upholds liberty as its principal objective. Libertarians seek to maximize autonomy and freedom of choice, emphasizing political freedom, voluntary association, and the primacy of individual judgment.”

  Alegeti ! Fie acceptam neamestecul in chestiuni private, considerandu-l drept sfant, fie nu-l acceptam si atunci – de voie sau nevoie si sa vezi circ – ne aliniem unor norme comune. Ce va e mai drag ?

  0
  0
  Reply
 3. sav / 24 October 2015 20:48

  Mai rămâne să se căsătorească intre ei copiii lui Chirila , normal,fără acte ,că doar dacă mănâncă bio la munte , ce mai contează .Iar când Chirila va avea vreo nepoată de-asta din incest , să trăiască și cu ea că doar dacă nu mai avem morală și nici religie , se poate,iar dacă vor avea copii nu-i nici o problemă , că doar nu ridică alocația.
  Femeile, surorile sunt fericite , totul e bine și frumos , mai ales când își adorm împreună barbatul cu sex în trei … Chirila e chiar un model de barbat, tată, soț, filozof,agricultor montan , moașă , mai ales pentru că nu a avut nimic de cerut de la instituțiile statului …

  Autoarei articolului de mai sus i-am putea dori un soț fara acte ,precum Chirila , un ginere sau o noră din cuibul de copilași minunați și o cuscra asemeni celor două fericite mame cu mintea acasă .Și pentru că tot nu mai contează nimic dacă nu ceri bani societății ,i-am putea recomanda autoarei ca dacă nu-i va plăcea modelul de soț Chirila să-si mai ia câțiva soți , tot fără acte , să facă 14 copii cu toți de-a valma , să nu știe cine le sunt tații , că doar ce contează , atâta vreme cât au700 de animale și trăiesc fericiți și sătui și adăpati printre ele.Doamna autoare să nu-si duca cei 14 copii la școală că n-are nici un rost iar dacă găsește pe undeva vreo carte să aprindă focul cu ea.

  “Succesuri” tuturor copiilor , soților , soțiilor doamnei cu articolul genial !
  Rămâneți cu bine!

  0
  0
  Reply
  • sav / 24 October 2015 22:32

   Celor care nu văd nimic nepotrivit în cazul Chirila, le-as sugera să facă ceea ce face el și cele două femei . Poate trăind în modul acela se vor limpezi la minte !

   0
   0
   Reply
  • Brother Love / 30 October 2015 14:32

   Wow, ce de lume inflamata! Hai sa va spun ceva, ca sa va mai inflamati putin: eu m-am insurat cu fiica amantei mele, de peste 10 ani, si traim toti in aceeasi casa. Am trei copii cu sotia si ne este foarte bine. Nu suntem ortodocsi sau altceva, ne traim viata bine si frumos. Nu facem parada de asta, dar apropiatii stiu situatia. Nu am planuit asta, pur si simplu asa a fost viata. Iar la ce iti da bun viata, nu dai cu piciorul!

   0
   0
   Reply
 4. any / 24 October 2015 16:40

  Cu siguranta copii traiesc frumos …mai frumos decat multi altii…natura si trait in natura e un mare dar …cat despre latura cealalta , sa-mi fie cu iertare eu nu as putea trai ca femeie ,nici cu sora mea cu acelasi barbat , nici cu sotul si fratele lui in acelasi timp …cred ca limitele de bun simt trebuie puse de fiecare in parte , nu de biserica sau de stat ..limitele de bun simt ni le punem noi pt noi …iertare dar nu sunt de acord cu trei in unul …pacat de copii ..crescuti frumos dar fara fara reguli de viata de familie ….vor face la fel …poate …sper ca nu

  0
  0
  Reply
 5. Viorica Gubernat / 24 October 2015 16:31

  Nu aprob comportamentul de viata al lui Chirila , nu simt nevoia sa-l felicit pentru cum a ales sa traiasca , dar nu pot nici sa-l pun la zid dupa ce i-am auzit explicatiile . M-au uns pe suflet raspunsurile lui prompte , argumentate , pline de filizofie (proprie) la adevaratele invective ce-i erau adresate din “Studioul lui Maruta” de doamna Liliana , cea plica de sarcasm dar necunoscatoare absoluta a niciunei filozofii de viata. Totul , in vorbirea ei , se raporta la morala crestin-ortodoxa (desi omul a precizat ca nu este adeptul acestui cult, ba chiar ca a urmarit crearea unuia nou), pe care desigur nu o cunoaste decat “din auzite” , ignorand faptul ca in ceea ce noi numim “lumea civilizata” sunt cultivate asemenea stiluri de viata . Sa nu mai vorbim de lumea asiatica , mai ales cea islamica . Si acei oameni sunt tot ai lui D-zeu (doar ca el se numeste Alah) , oameni care il iubesc si-l respecta chiar mai mult decat noi (excludem extremistii si de o parte si de cealalta).Repet – nu-l aprob , dar am fost impresionata de acuratetea ideilor propri , de modul de prezentare a acestora , de felul in care isi creste cei 14 copii (curati , cinstiti , invatati cat trebuie, dusi in lume tocmai pentru a cunoaste si a hotari cum vor sa traiasca). M-a intrigat modul de abordare a intregii problematici de catre un om (doamna Liliana) de la care asteptam mai multa putere de intelegere a vietii ,in general. Putea sa priveasca situatia ca pe ceva inedit , dar nu ca pe o catastrofa , ca pe o crima sociala. Ce se face cu toti barbatii care au 2-3 amante , cu femeile care au 2-3 relatii concomitente (exclud prostituatele de profesie!) si care mai si apar pe la televizor si se lauda cu asta !!! Cel putin dl.Chirila sta acolo , in spatiul lui unde are tot ce-i este necesar traiulei sau si al numeroasei familii , nu implica atentia societatii – ba chiar s-a retras din ea .

  0
  0
  Reply
 6. akdjfh / 24 October 2015 15:39

  Doamne câți nu au relații cu surori, sunt mulți dar nu s-a descoperit! Eu cunosc un caz !

  0
  0
  Reply
 7. miha / 24 October 2015 13:21

  Continuare la primul comentariu: si daca am fost informata bine, nu au curent electric si nici apa curenta. In casa aia sunt 17 oameni, doamnele licentiate fac cu randul? Sa speli pentru atat de multi oameni este, hm, cum sa zic, cum ar zice Clapton, Tears in Heaven…

  0
  0
  Reply
 8. miha / 24 October 2015 13:13

  Singura anomalie din poveste este ca traieste cu doua surori, iar copiii cand vor creste mari probabil (dupa exemplul de acasa) nu li se va parea absurd sa se “casatoreasca” cu vreo sora, doua. Asta avand in vedere zona izolata in care isi duc veacul. E alegerea fiecaruia cum traieste, sunt constienta si sunt o persoana toleranta de fel, dar omul nostru cred c-are vreo fantezie sa traiasca cum au trait stramosii nostri de prin Biblie sau se viseaza noul Noe – vezi partea cu animale.
  P.S: Pe una din sotii am vazut-o cateva secunde la TV, cu parere de rau, dar numai licentiata nu parea.

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro